Top 5 Đề thi Học kì 2 Tiếng Anh 9 có đáp án
Đề thi Tiếng Anh 9 Học kì 2 có đáp án (Đề 5)
-
2367 lượt thi
-
28 câu hỏi
-
15 phút
Danh sách câu hỏi
Câu 1:
17/06/2026Which underlined sound is pronounced differently in each group. (1m)
Đáp án: B. speaker
Câu 2:
17/06/2026Which underlined sound is pronounced differently in each group. (1m)
Đáp án: D. favorite
Câu 3:
17/06/2026Which underlined sound is pronounced differently in each group. (1m)
Đáp án: A. father
Câu 4:
17/06/2026Which underlined sound is pronounced differently in each group. (1m)
Đáp án: A. polluted
Câu 5:
17/06/2026Choose the best answer. (2ms)
We ………..friends for 10 years.
Đáp án: A-have been
Câu 6:
17/06/2026The washing machine was expensive, ............ we couldn’t afford to buy it.
Đáp án: D- so
Câu 7:
17/06/2026They are discussing the celebration......is going to be held at the end of the month.
Đáp án: D- that
Câu 8:
17/06/2026He didn’t have much money, ........ he bought a lot of things at the shop for Tet.
Đáp án: A- but
Câu 9:
17/06/2026The air is polluted..........there’s too much traffic.
Đáp án: C- because
Câu 11:
17/06/2026She goes to the library twice a week. She...........reads books there.
Đáp án: A- usually
Câu 12:
17/06/2026If she continues to use the electricity that way, she ......... to pay a large bill.
Đáp án: D- will have
Câu 13:
17/06/2026Supply the correct form of the verbs in brackets. (1m)
We suggest (go) ………to the movies.
Đáp án: going
Câu 14:
17/06/2026If today (be) …………..…..... Saturday, we could go to the beach.
Đáp án: Were
Câu 15:
17/06/2026Yesterday we (come)...................to the show late because the traffic was terrible.
Đáp án: came
Câu 16:
17/06/2026(Not make) ……such noise. My mother (sleep)…..
Đáp án: Don’t make -is sleeping
Câu 17:
17/06/2026Rewrite these sentences beginning with the words given.
The man is my father. He is standing over there.
The man who...............................................................
Đáp án: The man who is standing over there is my father.
Câu 18:
17/06/2026They are building the house.
The house......................................................................
Đáp án: The house is being built.
Câu 19:
17/06/2026“Can you open the window?” Lan asked me.
Lan asked me...............................................................
Đáp án: Lan asked me to open the window.
Câu 20:
17/06/2026We should clean our classroom every day.
He suggest...........................................................................
Đáp án: He suggest cleaning our classroom every day.
Câu 21:
17/06/2026Read the paragraph and choose the best answer.
Are you looking for a cheap, clean, ............ (1) source of power that doesn’t cause …………(2) or waste natural resources? Look no further than solar energy from our sun. At present, most of our …..……(3) comes from the use of coal and gas, oil or nuclear power. This power could be provided by the sun. One percent of the solar energy that reaches the earth is enough to provide………(4) for the total population. Many countries are already using solar energy. Solar panels are placed on the ……..(5) of our house and the Sun’s (6) ….is used to heat water. The energy can be…………….(7). For a number of days, so on cloudy days you can use (8)………. energy, too.
Question 1:
Đáp án: B. effective
Câu 22:
17/06/2026Read the paragraph and choose the best answer.
Are you looking for a cheap, clean, ............ (1) source of power that doesn’t cause …………(2) or waste natural resources? Look no further than solar energy from our sun. At present, most of our …..……(3) comes from the use of coal and gas, oil or nuclear power. This power could be provided by the sun. One percent of the solar energy that reaches the earth is enough to provide………(4) for the total population. Many countries are already using solar energy. Solar panels are placed on the ……..(5) of our house and the Sun’s (6) ….is used to heat water. The energy can be…………….(7). For a number of days, so on cloudy days you can use (8)………. energy, too.
Question 2:
Đáp án: C. pollution
Câu 23:
17/06/2026Read the paragraph and choose the best answer.
Are you looking for a cheap, clean, ............ (1) source of power that doesn’t cause …………(2) or waste natural resources? Look no further than solar energy from our sun. At present, most of our …..……(3) comes from the use of coal and gas, oil or nuclear power. This power could be provided by the sun. One percent of the solar energy that reaches the earth is enough to provide………(4) for the total population. Many countries are already using solar energy. Solar panels are placed on the ……..(5) of our house and the Sun’s (6) ….is used to heat water. The energy can be…………….(7). For a number of days, so on cloudy days you can use (8)………. energy, too.
Question 3:
Đáp án: D. electricity
Câu 24:
17/06/2026Read the paragraph and choose the best answer.
Are you looking for a cheap, clean, ............ (1) source of power that doesn’t cause …………(2) or waste natural resources? Look no further than solar energy from our sun. At present, most of our …..……(3) comes from the use of coal and gas, oil or nuclear power. This power could be provided by the sun. One percent of the solar energy that reaches the earth is enough to provide………(4) for the total population. Many countries are already using solar energy. Solar panels are placed on the ……..(5) of our house and the Sun’s (6) ….is used to heat water. The energy can be…………….(7). For a number of days, so on cloudy days you can use (8)………. energy, too.
Question 4:
Đáp án: A. power
Câu 25:
17/06/2026Read the paragraph and choose the best answer.
Are you looking for a cheap, clean, ............ (1) source of power that doesn’t cause …………(2) or waste natural resources? Look no further than solar energy from our sun. At present, most of our …..……(3) comes from the use of coal and gas, oil or nuclear power. This power could be provided by the sun. One percent of the solar energy that reaches the earth is enough to provide………(4) for the total population. Many countries are already using solar energy. Solar panels are placed on the ……..(5) of our house and the Sun’s (6) ….is used to heat water. The energy can be…………….(7). For a number of days, so on cloudy days you can use (8)………. energy, too.
Question 5:
Đáp án: C. roofs
Câu 26:
17/06/2026Read the paragraph and choose the best answer.
Are you looking for a cheap, clean, ............ (1) source of power that doesn’t cause …………(2) or waste natural resources? Look no further than solar energy from our sun. At present, most of our …..……(3) comes from the use of coal and gas, oil or nuclear power. This power could be provided by the sun. One percent of the solar energy that reaches the earth is enough to provide………(4) for the total population. Many countries are already using solar energy. Solar panels are placed on the ……..(5) of our house and the Sun’s (6) ….is used to heat water. The energy can be…………….(7). For a number of days, so on cloudy days you can use (8)………. energy, too.
Question 6:
Đáp án: A. energy
Câu 27:
17/06/2026Read the paragraph and choose the best answer.
Are you looking for a cheap, clean, ............ (1) source of power that doesn’t cause …………(2) or waste natural resources? Look no further than solar energy from our sun. At present, most of our …..……(3) comes from the use of coal and gas, oil or nuclear power. This power could be provided by the sun. One percent of the solar energy that reaches the earth is enough to provide………(4) for the total population. Many countries are already using solar energy. Solar panels are placed on the ……..(5) of our house and the Sun’s (6) ….is used to heat water. The energy can be…………….(7). For a number of days, so on cloudy days you can use (8)………. energy, too.
Questopn 7:
Đáp án: D. stored
Câu 28:
17/06/2026Read the paragraph and choose the best answer.
Are you looking for a cheap, clean, ............ (1) source of power that doesn’t cause …………(2) or waste natural resources? Look no further than solar energy from our sun. At present, most of our …..……(3) comes from the use of coal and gas, oil or nuclear power. This power could be provided by the sun. One percent of the solar energy that reaches the earth is enough to provide………(4) for the total population. Many countries are already using solar energy. Solar panels are placed on the ……..(5) of our house and the Sun’s (6) ….is used to heat water. The energy can be…………….(7). For a number of days, so on cloudy days you can use (8)………. energy, too.
Question 8:
Đáp án: D. solar
Bài thi liên quan
-
Đề thi Tiếng Anh 9 Học kì 2 có đáp án (Đề 1)
-
28 câu hỏi
-
15 phút
-
-
Đề thi Tiếng Anh 9 Học kì 2 có đáp án (Đề 2)
-
26 câu hỏi
-
15 phút
-
-
Đề thi Tiếng Anh 9 Học kì 2 có đáp án (Đề 3)
-
24 câu hỏi
-
15 phút
-
-
Đề thi Tiếng Anh 9 Học kì 2 có đáp án (Đề 4)
-
40 câu hỏi
-
15 phút
-
Có thể bạn quan tâm
- Đề thi Tiếng anh 9 giữa kì 2 có đáp án (4342 lượt thi)
- Top 5 Đề thi Học kì 2 Tiếng Anh 9 có đáp án (2366 lượt thi)
- Top 5 Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 9 Thí điểm Học kì 2 có đáp án (2885 lượt thi)
- Top 5 Đề thi giữa kì 2 Tiếng Anh 9 Thí điểm có đáp án (3555 lượt thi)
- Top 5 Đề thi Học kì 2 Tiếng Anh 9 Thí điểm có đáp án (2647 lượt thi)
- Đề thi Học kì 2 Tiếng Anh 9 có đáp án (2859 lượt thi)
- Đề thi Tiếng Anh 9 Thí điểm Học kì 2 có đáp án (5996 lượt thi)
Các bài thi hot trong chương
- Đề thi giữa học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 9 có đáp án (22894 lượt thi)
- Top 20 Đề thi vào lớp 10 môn Tiếng Anh 2020 cực hay có đáp án (11984 lượt thi)
- Đề thi Tiếng anh mới 9 Giữa kì 1 có đáp án (10977 lượt thi)
- Đề thi Tiếng Anh 9 Thí điểm Học kì 1 có đáp án (3978 lượt thi)
- Đề thi vào lớp 10 môn Tiếng Anh TP.HCM có đáp án (3519 lượt thi)
- Top 5 Đề thi Học kì 1 Tiếng Anh 9 Thí điểm có đáp án (3174 lượt thi)
- Top 5 Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 9 Thí điểm Học kì 1 có đáp án (3123 lượt thi)
- Đề thi vào lớp 10 môn Tiếng Anh Hà Nội có đáp án (2849 lượt thi)
- Đề thi Học kì 1 Tiếng Anh 9 có đáp án (2621 lượt thi)
- Đề thi vào lớp 10 môn Tiếng Anh Đà Nẵng có đáp án (2579 lượt thi)
