Top 5 Đề thi Học kì 2 Tiếng Anh 9 có đáp án
Đề thi Tiếng Anh 9 Học kì 2 có đáp án (Đề 2)
-
2369 lượt thi
-
26 câu hỏi
-
15 phút
Danh sách câu hỏi
Câu 1:
17/06/2026Chọn câu trả lời đúng nhất a, b, c hoặc d
Many people are interested……..the product that save energy.
Đáp án: C
Câu 7:
17/06/2026She wishes she………….her grand-parents in New York next summer.
Đáp án: A
Câu 11:
17/06/2026Đọc đoạn văn sau rồi điền các từ sau vào đoạn văn cho phù hợp
Are you looking (1)………………………a cheap, clean, effective source of power that doesn’t (2)…………………………pollution or waste natural resource? Look no further than solar energy. While most fuels now in use are (3)………………………burned at a big rate, solar energy, a power from the (4)………………………, will last as long as the world (5)……………………….This energy has been (6)……………………..to heat and cool homes or to cook food. It has been used (7)…………………… radio batteries and provided power for telephone lines. The devices, (8)…………………….., are cheap to operate but very expensive to produce.

Question 1:
Đáp án: for
Câu 12:
17/06/2026Đọc đoạn văn sau rồi điền các từ sau vào đoạn văn cho phù hợp
Are you looking (1)………………………a cheap, clean, effective source of power that doesn’t (2)…………………………pollution or waste natural resource? Look no further than solar energy. While most fuels now in use are (3)………………………burned at a big rate, solar energy, a power from the (4)………………………, will last as long as the world (5)……………………….This energy has been (6)……………………..to heat and cool homes or to cook food. It has been used (7)…………………… radio batteries and provided power for telephone lines. The devices, (8)…………………….., are cheap to operate but very expensive to produce.

Question 2:
Đáp án: cause
Câu 13:
17/06/2026Đọc đoạn văn sau rồi điền các từ sau vào đoạn văn cho phù hợp
Are you looking (1)………………………a cheap, clean, effective source of power that doesn’t (2)…………………………pollution or waste natural resource? Look no further than solar energy. While most fuels now in use are (3)………………………burned at a big rate, solar energy, a power from the (4)………………………, will last as long as the world (5)……………………….This energy has been (6)……………………..to heat and cool homes or to cook food. It has been used (7)…………………… radio batteries and provided power for telephone lines. The devices, (8)…………………….., are cheap to operate but very expensive to produce.

Question 3:
Đáp án: being
Câu 14:
17/06/2026Đọc đoạn văn sau rồi điền các từ sau vào đoạn văn cho phù hợp
Are you looking (1)………………………a cheap, clean, effective source of power that doesn’t (2)…………………………pollution or waste natural resource? Look no further than solar energy. While most fuels now in use are (3)………………………burned at a big rate, solar energy, a power from the (4)………………………, will last as long as the world (5)……………………….This energy has been (6)……………………..to heat and cool homes or to cook food. It has been used (7)…………………… radio batteries and provided power for telephone lines. The devices, (8)…………………….., are cheap to operate but very expensive to produce.

Question 4:
Đáp án: sun
Câu 15:
17/06/2026Đọc đoạn văn sau rồi điền các từ sau vào đoạn văn cho phù hợp
Are you looking (1)………………………a cheap, clean, effective source of power that doesn’t (2)…………………………pollution or waste natural resource? Look no further than solar energy. While most fuels now in use are (3)………………………burned at a big rate, solar energy, a power from the (4)………………………, will last as long as the world (5)……………………….This energy has been (6)……………………..to heat and cool homes or to cook food. It has been used (7)…………………… radio batteries and provided power for telephone lines. The devices, (8)…………………….., are cheap to operate but very expensive to produce.

Question 5:
Đáp án: lasts
Câu 16:
17/06/2026Đọc đoạn văn sau rồi điền các từ sau vào đoạn văn cho phù hợp
Are you looking (1)………………………a cheap, clean, effective source of power that doesn’t (2)…………………………pollution or waste natural resource? Look no further than solar energy. While most fuels now in use are (3)………………………burned at a big rate, solar energy, a power from the (4)………………………, will last as long as the world (5)……………………….This energy has been (6)……………………..to heat and cool homes or to cook food. It has been used (7)…………………… radio batteries and provided power for telephone lines. The devices, (8)…………………….., are cheap to operate but very expensive to produce.

Question 6:
Đáp án: used
Câu 17:
17/06/2026Đọc đoạn văn sau rồi điền các từ sau vào đoạn văn cho phù hợp
Are you looking (1)………………………a cheap, clean, effective source of power that doesn’t (2)…………………………pollution or waste natural resource? Look no further than solar energy. While most fuels now in use are (3)………………………burned at a big rate, solar energy, a power from the (4)………………………, will last as long as the world (5)……………………….This energy has been (6)……………………..to heat and cool homes or to cook food. It has been used (7)…………………… radio batteries and provided power for telephone lines. The devices, (8)…………………….., are cheap to operate but very expensive to produce.

Question 7:
Đáp án: in
Câu 18:
17/06/2026Đọc đoạn văn sau rồi điền các từ sau vào đoạn văn cho phù hợp
Are you looking (1)………………………a cheap, clean, effective source of power that doesn’t (2)…………………………pollution or waste natural resource? Look no further than solar energy. While most fuels now in use are (3)………………………burned at a big rate, solar energy, a power from the (4)………………………, will last as long as the world (5)……………………….This energy has been (6)……………………..to heat and cool homes or to cook food. It has been used (7)…………………… radio batteries and provided power for telephone lines. The devices, (8)…………………….., are cheap to operate but very expensive to produce.

Question 8:
Đáp án: However
Câu 19:
17/06/2026Đọc đoạn văn sau rồi viết T (true) hay F (false) sau mỗi câu dưới đây
Are you looking (1)………………………a cheap, clean, effective source of power that doesn’t (2)…………………………pollution or waste natural resource? Look no further than solar energy. While most fuels now in use are (3)………………………burned at a big rate, solar energy, a power from the (4)………………………, will last as long as the world (5)……………………….This energy has been (6)……………………..to heat and cool homes or to cook food. It has been used (7)…………………… radio batteries and provided power for telephone lines. The devices, (8)…………………….., are cheap to operate but very expensive to produce.
Question: Solar energy is a cheap, clean, effective source of power.
Đáp án: A
Câu 20:
17/06/2026Đọc đoạn văn sau rồi viết T (true) hay F (false) sau mỗi câu dưới đây
Are you looking (1)………………………a cheap, clean, effective source of power that doesn’t (2)…………………………pollution or waste natural resource? Look no further than solar energy. While most fuels now in use are (3)………………………burned at a big rate, solar energy, a power from the (4)………………………, will last as long as the world (5)……………………….This energy has been (6)……………………..to heat and cool homes or to cook food. It has been used (7)…………………… radio batteries and provided power for telephone lines. The devices, (8)…………………….., are cheap to operate but very expensive to produce.
Question: We have used less fuels nowadays.
Đáp án: B
Câu 21:
17/06/2026Đọc đoạn văn sau rồi viết T (true) hay F (false) sau mỗi câu dưới đây
Are you looking (1)………………………a cheap, clean, effective source of power that doesn’t (2)…………………………pollution or waste natural resource? Look no further than solar energy. While most fuels now in use are (3)………………………burned at a big rate, solar energy, a power from the (4)………………………, will last as long as the world (5)……………………….This energy has been (6)……………………..to heat and cool homes or to cook food. It has been used (7)…………………… radio batteries and provided power for telephone lines. The devices, (8)…………………….., are cheap to operate but very expensive to produce.
Question: Solar energy will provide for a very long time.
Đáp án: A
Câu 22:
17/06/2026Đọc đoạn văn sau rồi viết T (true) hay F (false) sau mỗi câu dưới đây
Are you looking (1)………………………a cheap, clean, effective source of power that doesn’t (2)…………………………pollution or waste natural resource? Look no further than solar energy. While most fuels now in use are (3)………………………burned at a big rate, solar energy, a power from the (4)………………………, will last as long as the world (5)……………………….This energy has been (6)……………………..to heat and cool homes or to cook food. It has been used (7)…………………… radio batteries and provided power for telephone lines. The devices, (8)…………………….., are cheap to operate but very expensive to produce.
Question: Solar energy can be used to cook food.
Đáp án: A
Câu 23:
17/06/2026Hoàn thành các câu sau với các từ cho sẵn
If/ she/ study/ she/ pass/ final exam
……………………………………………
Đáp án: If she studied harder, she would pass her final exam.
Câu 24:
17/06/2026I/ suggest/ you/ stay /inside / recess
………………………………………………….
Đáp án: I suggest that you should stay inside at recess.
Câu 25:
17/06/2026house/built/1975
………………………………………………………………..
Đáp án: That house was built in 1975.
Câu 26:
17/06/2026policeman/ ask/ boy/ what/ name/was
……………………………………………….
Đáp án: The policeman asked that boy what his name was.
Bài thi liên quan
-
Đề thi Tiếng Anh 9 Học kì 2 có đáp án (Đề 1)
-
28 câu hỏi
-
15 phút
-
-
Đề thi Tiếng Anh 9 Học kì 2 có đáp án (Đề 3)
-
24 câu hỏi
-
15 phút
-
-
Đề thi Tiếng Anh 9 Học kì 2 có đáp án (Đề 4)
-
40 câu hỏi
-
15 phút
-
-
Đề thi Tiếng Anh 9 Học kì 2 có đáp án (Đề 5)
-
28 câu hỏi
-
15 phút
-
Có thể bạn quan tâm
- Đề thi Tiếng anh 9 giữa kì 2 có đáp án (4342 lượt thi)
- Top 5 Đề thi Học kì 2 Tiếng Anh 9 có đáp án (2368 lượt thi)
- Top 5 Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 9 Thí điểm Học kì 2 có đáp án (2886 lượt thi)
- Top 5 Đề thi giữa kì 2 Tiếng Anh 9 Thí điểm có đáp án (3556 lượt thi)
- Top 5 Đề thi Học kì 2 Tiếng Anh 9 Thí điểm có đáp án (2647 lượt thi)
- Đề thi Học kì 2 Tiếng Anh 9 có đáp án (2860 lượt thi)
- Đề thi Tiếng Anh 9 Thí điểm Học kì 2 có đáp án (5999 lượt thi)
Các bài thi hot trong chương
- Đề thi giữa học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 9 có đáp án (22894 lượt thi)
- Top 20 Đề thi vào lớp 10 môn Tiếng Anh 2020 cực hay có đáp án (11995 lượt thi)
- Đề thi Tiếng anh mới 9 Giữa kì 1 có đáp án (10983 lượt thi)
- Đề thi Tiếng Anh 9 Thí điểm Học kì 1 có đáp án (3978 lượt thi)
- Đề thi vào lớp 10 môn Tiếng Anh TP.HCM có đáp án (3519 lượt thi)
- Top 5 Đề thi Học kì 1 Tiếng Anh 9 Thí điểm có đáp án (3174 lượt thi)
- Top 5 Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 9 Thí điểm Học kì 1 có đáp án (3127 lượt thi)
- Đề thi vào lớp 10 môn Tiếng Anh Hà Nội có đáp án (2849 lượt thi)
- Đề thi Học kì 1 Tiếng Anh 9 có đáp án (2621 lượt thi)
- Đề thi vào lớp 10 môn Tiếng Anh Đà Nẵng có đáp án (2579 lượt thi)
