Top 5 Đề thi Học kì 2 Tiếng Anh 9 có đáp án
Đề thi Tiếng Anh 9 Học kì 2 có đáp án (Đề 3)
-
2366 lượt thi
-
24 câu hỏi
-
15 phút
Danh sách câu hỏi
Câu 1:
17/06/2026Circle the word of which the underlined sound is pronounced differently from the others (2pts)
Đáp án: A
Câu 2:
17/06/2026Circle the word of which the underlined sound is pronounced differently from the others (2pts)
Đáp án: A
Câu 3:
17/06/2026Circle the word of which the underlined sound is pronounced differently from the others (2pts)
Đáp án: C
Câu 4:
17/06/2026Circle the word of which the underlined sound is pronounced differently from the others (2pts)
Đáp án: B
Câu 5:
17/06/2026Choose the correct answer for each sentence (2pts)
I’m learning English _______I want to get a good job after school.
Đáp án: D
Câu 7:
17/06/2026If we go ____________ throwing trash, the environment will be polluted.
Đáp án: B
Câu 8:
17/06/2026He laughed __________ when he was watching “Tom and Jerry” on TV.
Đáp án: A
Câu 10:
17/06/2026That’s a wonderful. I’m pleased _________you are working hard.
Đáp án: A
Câu 11:
17/06/2026What are you looking ____________? My picture book. I’ve lost it.
Đáp án: D
Câu 12:
17/06/2026If you want to save money, you should ________the amount of water your family uses.
Đáp án: B
Câu 13:
17/06/2026Give the correct form of the verbs in brackets. (2pts)
Unless you study harder, you (not pass) the final exam.
.............................................
Đáp án: won’t pass/ will not pass
Câu 14:
17/06/2026He suggests (take) the bus to school.
.............................................
Đáp án: taking
Câu 15:
17/06/2026She never (eat) this kind of this food before.
.............................................
Đáp án: has .......eaten/ has never eaten
Câu 16:
17/06/2026We are looking forward to (hear) from you.
.............................................
Đáp án: hearing
Câu 17:
17/06/2026Read the text then answer the questions. (2pts)
Electricity is the most common form of energy today. In the modern world, electricity is very available at the touch of a switch.
Electricity has many uses. The most common use of electricity is providing artificial lighting. In factories, electricity is used to light up the work place. It is also used to operate air conditioners, computers and many other machines. Electricity is also used to power the many appliances that we have in our homes such as appliances include television sets, computers, electric fans, irons and many others. The list is simply endless. Modern man will most probably be lost without electricity.
Is electricity the most common form of energy today?
.........................................................................................................................
Đáp án: Yes, it is.
Câu 18:
17/06/2026Read the text then answer the questions. (2pts)
Electricity is the most common form of energy today. In the modern world, electricity is very available at the touch of a switch.
Electricity has many uses. The most common use of electricity is providing artificial lighting. In factories, electricity is used to light up the work place. It is also used to operate air conditioners, computers and many other machines. Electricity is also used to power the many appliances that we have in our homes such as appliances include television sets, computers, electric fans, irons and many others. The list is simply endless. Modern man will most probably be lost without electricity.
What is the most common use of electricity?
.........................................................................................................................
Đáp án: The most common use of electricity is providing artificial lighting.
Câu 19:
17/06/2026Read the text then answer the questions. (2pts)
Electricity is the most common form of energy today. In the modern world, electricity is very available at the touch of a switch.
Electricity has many uses. The most common use of electricity is providing artificial lighting. In factories, electricity is used to light up the work place. It is also used to operate air conditioners, computers and many other machines. Electricity is also used to power the many appliances that we have in our homes such as appliances include television sets, computers, electric fans, irons and many others. The list is simply endless. Modern man will most probably be lost without electricity.
What do people use electricity for at home?
..........................................................................................................................
Đáp án: Unless someone puts the coal in, the fire will go out.
Câu 20:
17/06/2026Read the text then answer the questions. (2pts)
Electricity is the most common form of energy today. In the modern world, electricity is very available at the touch of a switch.
Electricity has many uses. The most common use of electricity is providing artificial lighting. In factories, electricity is used to light up the work place. It is also used to operate air conditioners, computers and many other machines. Electricity is also used to power the many appliances that we have in our homes such as appliances include television sets, computers, electric fans, irons and many others. The list is simply endless. Modern man will most probably be lost without electricity.
How would our life be if there were no electricity?
......................................................................................................................
Đáp án: Modern man would most probably be lost/ Our life would be lost (if there were no electricity).
Câu 21:
17/06/2026Rewrite these sentences (2pts)
Let’s meet inside the center, at the cafe’s corner.
→ I suggest ................................................................................................................
Đáp án: I suggest meeting inside the center, at the cafe’s corner.
/ I suggest (that) we (should) meet inside the center, at the cafe’s corner.
Câu 22:
17/06/2026Keeping the environment clean is very important.
→ It’s ..........................................................................................................................
Đáp án: It’s very important to keep the environment clean.
Câu 23:
17/06/2026If someone doesn’t put the coal in, the fire will go out.
→ Unless ...................................................................................................................
Đáp án: Unless someone puts the coal in, the fire will go out.
Câu 24:
17/06/2026Why don’t you plant some trees around your house to get more fresh air?
→ How about..............................................................................................................
Đáp án: Modern man would most probably be lost/ Our life would be lost (if there were no electricity).
Bài thi liên quan
-
Đề thi Tiếng Anh 9 Học kì 2 có đáp án (Đề 1)
-
28 câu hỏi
-
15 phút
-
-
Đề thi Tiếng Anh 9 Học kì 2 có đáp án (Đề 2)
-
26 câu hỏi
-
15 phút
-
-
Đề thi Tiếng Anh 9 Học kì 2 có đáp án (Đề 4)
-
40 câu hỏi
-
15 phút
-
-
Đề thi Tiếng Anh 9 Học kì 2 có đáp án (Đề 5)
-
28 câu hỏi
-
15 phút
-
Có thể bạn quan tâm
- Đề thi Tiếng anh 9 giữa kì 2 có đáp án (4342 lượt thi)
- Top 5 Đề thi Học kì 2 Tiếng Anh 9 có đáp án (2365 lượt thi)
- Top 5 Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 9 Thí điểm Học kì 2 có đáp án (2885 lượt thi)
- Top 5 Đề thi giữa kì 2 Tiếng Anh 9 Thí điểm có đáp án (3555 lượt thi)
- Top 5 Đề thi Học kì 2 Tiếng Anh 9 Thí điểm có đáp án (2646 lượt thi)
- Đề thi Học kì 2 Tiếng Anh 9 có đáp án (2859 lượt thi)
- Đề thi Tiếng Anh 9 Thí điểm Học kì 2 có đáp án (5996 lượt thi)
Các bài thi hot trong chương
- Đề thi giữa học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 9 có đáp án (22894 lượt thi)
- Top 20 Đề thi vào lớp 10 môn Tiếng Anh 2020 cực hay có đáp án (11984 lượt thi)
- Đề thi Tiếng anh mới 9 Giữa kì 1 có đáp án (10976 lượt thi)
- Đề thi Tiếng Anh 9 Thí điểm Học kì 1 có đáp án (3978 lượt thi)
- Đề thi vào lớp 10 môn Tiếng Anh TP.HCM có đáp án (3519 lượt thi)
- Top 5 Đề thi Học kì 1 Tiếng Anh 9 Thí điểm có đáp án (3174 lượt thi)
- Top 5 Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 9 Thí điểm Học kì 1 có đáp án (3123 lượt thi)
- Đề thi vào lớp 10 môn Tiếng Anh Hà Nội có đáp án (2849 lượt thi)
- Đề thi Học kì 1 Tiếng Anh 9 có đáp án (2621 lượt thi)
- Đề thi vào lớp 10 môn Tiếng Anh Đà Nẵng có đáp án (2579 lượt thi)
