Top 5 Đề thi Học kì 2 Tiếng Anh 9 Thí điểm có đáp án
Đề thi Tiếng Anh 9 Thí điểm Học kì 2 có đáp án (Đề 4)
-
2651 lượt thi
-
39 câu hỏi
-
15 phút
Danh sách câu hỏi
Câu 1:
17/06/2026Mark the letter A, B, C, D on your answer sheet to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation.
Đáp án: D
Câu 2:
17/06/2026Mark the letter A, B, C, D on your answer sheet to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation.
Đáp án: B
Câu 3:
17/06/2026Mark the letter A, B, C, D on your answer sheet to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation.
Đáp án: A
Câu 4:
17/06/2026Mark the letter A, B, C, D on your answer sheet to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation.
Đáp án: C
Câu 5:
17/06/2026Mark the letter A, B, C, D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following questions
We have lived in Hanoi …….. 4 years
Đáp án: D
Câu 6:
17/06/2026Lan and Maryam are penpals. They ............ each other twice a month.
Đáp án: C
Câu 7:
17/06/2026Lan enjoyed the peaceful atmosphere ............. Maryam was praying.
Đáp án: A
Câu 9:
17/06/2026Maryam was really ............... by the beauty of Hanoi.
Đáp án: A
Giải thích: be impressed by sb/st: bị ấn tưởng bởi ai/ cái gì
Câu 10:
17/06/2026The United States has a ............. of around 250 million.
Đáp án: B
Câu 11:
17/06/2026Vietnamese people are very ...................
Đáp án: B
Giải thích : Chỗ trống cần một adj
Câu 12:
17/06/2026Would you mind …… the door?
Đáp án C
Ta có: cấu trúc “Would you mind + V_ing…..?: Bạn có phiền làm gì đó không?”
Dịch nghĩa: “Bạn có phiền mở cửa giúp tôi được không?”
Câu 19:
17/06/2026Mrs Brown, as well as her two children, ………. traditional dress on the special occasions.
Đáp án: C
Câu 20:
17/06/2026Lan used …………….. pass the mosque on her way to primary school.
Đáp án: D
Câu 25:
17/06/2026Mark the letter A, B, C, D on your answer sheet to indicate the word(s) OPPOSITE in meaning to the underlined word(s) in the following question
Math and English are compulsory subject on this course.
Đáp án: A
Câu 26:
17/06/2026Mark the letter A, B, C, D on your answer sheet to indicate the word(s) CLOSEST in meaning to the underlined word(s) in the following question
This kind of jacket is considered to be very fashionable these days.
Đáp án: C
Câu 27:
17/06/2026Mark the letter A, B, C, D on your answer sheet to indicate the most suitable response to complete each of the following exchanges.
Lan: Would you like to have lunch with us?
Mai: …………….
Đáp án: B
Câu 29:
17/06/2026Choose the word or phrase that best fits the blank space in the following passage.
Nowadays, more and more people are changing the …30…………….. why they use their television. When television was new, we use to turn …31…………….. and watch whatever there was. The fact that it was on TV was …32…………… for us to think it must be enjoyable. But not that it is part of every life. We choose the program we watch …33………….. more carefully. We remember that we have many other interesting things to do. As we watch …34……………… programs, we want to be sure that we will have a really good picture, with bright colors, and ……35…………. We are really interested, we want really clear sound. Of course, for higher ………36………, we have to pay more.
Question 30:
Đáp án: C
Câu 30:
17/06/2026Choose the word or phrase that best fits the blank space in the following passage.
Nowadays, more and more people are changing the …30…………….. why they use their television. When television was new, we use to turn …31…………….. and watch whatever there was. The fact that it was on TV was …32…………… for us to think it must be enjoyable. But not that it is part of every life. We choose the program we watch …33………….. more carefully. We remember that we have many other interesting things to do. As we watch …34……………… programs, we want to be sure that we will have a really good picture, with bright colors, and ……35…………. We are really interested, we want really clear sound. Of course, for higher ………36………, we have to pay more.
Question 31:
Đáp án: B
Câu 31:
17/06/2026Choose the word or phrase that best fits the blank space in the following passage.
Nowadays, more and more people are changing the …30…………….. why they use their television. When television was new, we use to turn …31…………….. and watch whatever there was. The fact that it was on TV was …32…………… for us to think it must be enjoyable. But not that it is part of every life. We choose the program we watch …33………….. more carefully. We remember that we have many other interesting things to do. As we watch …34……………… programs, we want to be sure that we will have a really good picture, with bright colors, and ……35…………. We are really interested, we want really clear sound. Of course, for higher ………36………, we have to pay more.
Question 32:
Đáp án: A
Câu 32:
17/06/2026Choose the word or phrase that best fits the blank space in the following passage.
Nowadays, more and more people are changing the …30…………….. why they use their television. When television was new, we use to turn …31…………….. and watch whatever there was. The fact that it was on TV was …32…………… for us to think it must be enjoyable. But not that it is part of every life. We choose the program we watch …33………….. more carefully. We remember that we have many other interesting things to do. As we watch …34……………… programs, we want to be sure that we will have a really good picture, with bright colors, and ……35…………. We are really interested, we want really clear sound. Of course, for higher ………36………, we have to pay more.
Question 33:
Đáp án: C
Câu 33:
17/06/2026Choose the word or phrase that best fits the blank space in the following passage.
Nowadays, more and more people are changing the …30…………….. why they use their television. When television was new, we use to turn …31…………….. and watch whatever there was. The fact that it was on TV was …32…………… for us to think it must be enjoyable. But not that it is part of every life. We choose the program we watch …33………….. more carefully. We remember that we have many other interesting things to do. As we watch …34……………… programs, we want to be sure that we will have a really good picture, with bright colors, and ……35…………. We are really interested, we want really clear sound. Of course, for higher ………36………, we have to pay more.
Question 34:
Đáp án: D
Câu 34:
17/06/2026Choose the word or phrase that best fits the blank space in the following passage.
Nowadays, more and more people are changing the …30…………….. why they use their television. When television was new, we use to turn …31…………….. and watch whatever there was. The fact that it was on TV was …32…………… for us to think it must be enjoyable. But not that it is part of every life. We choose the program we watch …33………….. more carefully. We remember that we have many other interesting things to do. As we watch …34……………… programs, we want to be sure that we will have a really good picture, with bright colors, and ……35…………. We are really interested, we want really clear sound. Of course, for higher ………36………, we have to pay more.
Question 35:
Đáp án: C
Câu 35:
17/06/2026Choose the word or phrase that best fits the blank space in the following passage.
Nowadays, more and more people are changing the …30…………….. why they use their television. When television was new, we use to turn …31…………….. and watch whatever there was. The fact that it was on TV was …32…………… for us to think it must be enjoyable. But not that it is part of every life. We choose the program we watch …33………….. more carefully. We remember that we have many other interesting things to do. As we watch …34……………… programs, we want to be sure that we will have a really good picture, with bright colors, and ……35…………. We are really interested, we want really clear sound. Of course, for higher ………36………, we have to pay more.
Question 36:
Đáp án: D
Câu 36:
17/06/2026Mark the letter A, B, C, D on your answer sheet to indicate the sentence that best combines each pair of sentences in the following questions
No one has done any repairs to this house since people built it.
Đáp án: A
Câu 39:
17/06/2026What sentence is correct?
Đáp án: A
Would you mind +ving….?
Would you mind if I+ V ( quá khứ đơn)?
Bài thi liên quan
-
Đề thi Tiếng Anh 9 Thí điểm Học kì 2 có đáp án (Đề 1)
-
40 câu hỏi
-
15 phút
-
-
Đề thi Tiếng Anh 9 Thí điểm Học kì 2 có đáp án (Đề 2)
-
35 câu hỏi
-
15 phút
-
-
Đề thi Tiếng Anh 9 Thí điểm Học kì 2 có đáp án (Đề 3)
-
23 câu hỏi
-
15 phút
-
-
Đề thi Tiếng Anh 9 Thí điểm Học kì 2 có đáp án (Đề 5)
-
28 câu hỏi
-
15 phút
-
Có thể bạn quan tâm
- Đề thi Tiếng anh 9 giữa kì 2 có đáp án (4342 lượt thi)
- Top 5 Đề thi Học kì 2 Tiếng Anh 9 có đáp án (2369 lượt thi)
- Top 5 Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 9 Thí điểm Học kì 2 có đáp án (2887 lượt thi)
- Top 5 Đề thi giữa kì 2 Tiếng Anh 9 Thí điểm có đáp án (3557 lượt thi)
- Top 5 Đề thi Học kì 2 Tiếng Anh 9 Thí điểm có đáp án (2650 lượt thi)
- Đề thi Học kì 2 Tiếng Anh 9 có đáp án (2861 lượt thi)
- Đề thi Tiếng Anh 9 Thí điểm Học kì 2 có đáp án (5999 lượt thi)
Các bài thi hot trong chương
- Đề thi giữa học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 9 có đáp án (22898 lượt thi)
- Top 20 Đề thi vào lớp 10 môn Tiếng Anh 2020 cực hay có đáp án (12001 lượt thi)
- Đề thi Tiếng anh mới 9 Giữa kì 1 có đáp án (10987 lượt thi)
- Đề thi Tiếng Anh 9 Thí điểm Học kì 1 có đáp án (3978 lượt thi)
- Đề thi vào lớp 10 môn Tiếng Anh TP.HCM có đáp án (3525 lượt thi)
- Top 5 Đề thi Học kì 1 Tiếng Anh 9 Thí điểm có đáp án (3176 lượt thi)
- Top 5 Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 9 Thí điểm Học kì 1 có đáp án (3129 lượt thi)
- Đề thi vào lớp 10 môn Tiếng Anh Hà Nội có đáp án (2850 lượt thi)
- Đề thi Học kì 1 Tiếng Anh 9 có đáp án (2621 lượt thi)
- Top 5 Đề thi giữa kì 1 Tiếng Anh 9 Thí điểm có đáp án (2580 lượt thi)
