Top 5 Đề thi giữa kì 1 Tiếng Anh 9 Thí điểm có đáp án
Đề thi giữa kì 1 Tiếng Anh 9 Thí điểm có đáp án (Đề 5)
-
2583 lượt thi
-
29 câu hỏi
-
15 phút
Danh sách câu hỏi
Câu 1:
17/06/2026Choose the word that has the underlined part pronounced different from the other.
Đáp án: B
Câu 2:
17/06/2026Choose the word that has the underlined part pronounced different from the other.
Đáp án: B
Câu 3:
17/06/2026Choose the word that has the underlined part pronounced different from the other.
Đáp án: A
Câu 4:
17/06/2026Choose the word that has the underlined part pronounced different from the other.
Đáp án :C
Câu 5:
17/06/2026Choose the best answer.
The ao dai is usually made of a light .................
Đáp án: D
Câu 7:
17/06/2026These plants .................................. for animals' food.
Đáp án: B
Câu 8:
17/06/2026Japanese people usually wear kimonos on special .........................
Đáp án: A
Câu 9:
17/06/2026He used to ...................................................... to school by his mother.
Đáp án: D
Câu 10:
17/06/2026They wish they .............................. a new house now.
Đáp án: B
Câu 11:
17/06/2026It rains heavily, ........................................ I can't go to the movies with you.
Đáp án: D
Câu 12:
17/06/2026He asked me where I ................................ the next day.
Đáp án: D
Câu 13:
17/06/2026Using the correct tense of the verbs to complete the sentences.
Lan (eat)..............................................................dinner when his friend called.
Đáp án: was eating
Câu 14:
17/06/2026She rarely (get) ............................................. home before six o'clock.
Đáp án: gets
Câu 15:
17/06/2026We (not/ begin) ............................... to study for the test yet.
Đáp án: haven't begun
Câu 16:
17/06/2026They (see) .................................................................. this movie before.
Đáp án: have seen
Câu 17:
17/06/2026My friend is a writer. She (write) .............................................. many books.
Đáp án: has written
Câu 18:
17/06/2026Use the words given to fill in the blanks. There is one extra word that you do not need to use.
down – air – quickly – about – save - dirty – important – pollute – grow |
We all are destroying the Earth. The seas and rivers are too (1).......................... to swim in. There is so much smoke in the (2) ................................ that it is unhealthy to live in many of the world's cities. In one well-known city, for example, poisonous gases from car (3) ............................. the air so much that policemen have to wear oxygen masks. We have cut (4)......................... so many trees that there are now vast areas of wasteland all over the world. As a result, farmers in parts of Africa cannot (5) ......................... enough to eat. In certain countries in Asia there is so little rice. Moreover, we do not take enough care of the countryside. Wild animals are (6) ............................. disappearing. For instance, tigers are rare in India now. Because we have killed too many for them to survive. However, it is not so simple to talk (7) .............................. the problem. We must act now before it is too late to do anything about it. Join us now. (8) ..................the Earth.
Question 1:
Đáp án: dirty
Câu 19:
17/06/2026Use the words given to fill in the blanks. There is one extra word that you do not need to use.
down – air – quickly – about – save - dirty – important – pollute – grow |
We all are destroying the Earth. The seas and rivers are too (1).......................... to swim in. There is so much smoke in the (2) ................................ that it is unhealthy to live in many of the world's cities. In one well-known city, for example, poisonous gases from car (3) ............................. the air so much that policemen have to wear oxygen masks. We have cut (4)......................... so many trees that there are now vast areas of wasteland all over the world. As a result, farmers in parts of Africa cannot (5) ......................... enough to eat. In certain countries in Asia there is so little rice. Moreover, we do not take enough care of the countryside. Wild animals are (6) ............................. disappearing. For instance, tigers are rare in India now. Because we have killed too many for them to survive. However, it is not so simple to talk (7) .............................. the problem. We must act now before it is too late to do anything about it. Join us now. (8) ..................the Earth.
Question 2:
Đáp án: air
Câu 20:
17/06/2026Use the words given to fill in the blanks. There is one extra word that you do not need to use.
down – air – quickly – about – save - dirty – important – pollute – grow |
We all are destroying the Earth. The seas and rivers are too (1).......................... to swim in. There is so much smoke in the (2) ................................ that it is unhealthy to live in many of the world's cities. In one well-known city, for example, poisonous gases from car (3) ............................. the air so much that policemen have to wear oxygen masks. We have cut (4)......................... so many trees that there are now vast areas of wasteland all over the world. As a result, farmers in parts of Africa cannot (5) ......................... enough to eat. In certain countries in Asia there is so little rice. Moreover, we do not take enough care of the countryside. Wild animals are (6) ............................. disappearing. For instance, tigers are rare in India now. Because we have killed too many for them to survive. However, it is not so simple to talk (7) .............................. the problem. We must act now before it is too late to do anything about it. Join us now. (8) ..................the Earth.
Question 3:
Đáp án: pollute
Câu 21:
17/06/2026Use the words given to fill in the blanks. There is one extra word that you do not need to use.
down – air – quickly – about – save - dirty – important – pollute – grow |
We all are destroying the Earth. The seas and rivers are too (1).......................... to swim in. There is so much smoke in the (2) ................................ that it is unhealthy to live in many of the world's cities. In one well-known city, for example, poisonous gases from car (3) ............................. the air so much that policemen have to wear oxygen masks. We have cut (4)......................... so many trees that there are now vast areas of wasteland all over the world. As a result, farmers in parts of Africa cannot (5) ......................... enough to eat. In certain countries in Asia there is so little rice. Moreover, we do not take enough care of the countryside. Wild animals are (6) ............................. disappearing. For instance, tigers are rare in India now. Because we have killed too many for them to survive. However, it is not so simple to talk (7) .............................. the problem. We must act now before it is too late to do anything about it. Join us now. (8) ..................the Earth.
Question 4:
Đáp án: down
Câu 22:
17/06/2026Use the words given to fill in the blanks. There is one extra word that you do not need to use.
down – air – quickly – about – save - dirty – important – pollute – grow |
We all are destroying the Earth. The seas and rivers are too (1).......................... to swim in. There is so much smoke in the (2) ................................ that it is unhealthy to live in many of the world's cities. In one well-known city, for example, poisonous gases from car (3) ............................. the air so much that policemen have to wear oxygen masks. We have cut (4)......................... so many trees that there are now vast areas of wasteland all over the world. As a result, farmers in parts of Africa cannot (5) ......................... enough to eat. In certain countries in Asia there is so little rice. Moreover, we do not take enough care of the countryside. Wild animals are (6) ............................. disappearing. For instance, tigers are rare in India now. Because we have killed too many for them to survive. However, it is not so simple to talk (7) .............................. the problem. We must act now before it is too late to do anything about it. Join us now. (8) ..................the Earth.
Question 5:
Đáp án: grow
Câu 23:
17/06/2026Use the words given to fill in the blanks. There is one extra word that you do not need to use.
down – air – quickly – about – save - dirty – important – pollute – grow |
We all are destroying the Earth. The seas and rivers are too (1).......................... to swim in. There is so much smoke in the (2) ................................ that it is unhealthy to live in many of the world's cities. In one well-known city, for example, poisonous gases from car (3) ............................. the air so much that policemen have to wear oxygen masks. We have cut (4)......................... so many trees that there are now vast areas of wasteland all over the world. As a result, farmers in parts of Africa cannot (5) ......................... enough to eat. In certain countries in Asia there is so little rice. Moreover, we do not take enough care of the countryside. Wild animals are (6) ............................. disappearing. For instance, tigers are rare in India now. Because we have killed too many for them to survive. However, it is not so simple to talk (7) .............................. the problem. We must act now before it is too late to do anything about it. Join us now. (8) ..................the Earth.
Question 6:
Đáp án: quickly
Câu 24:
17/06/2026Use the words given to fill in the blanks. There is one extra word that you do not need to use.
down – air – quickly – about – save - dirty – important – pollute – grow |
We all are destroying the Earth. The seas and rivers are too (1).......................... to swim in. There is so much smoke in the (2) ................................ that it is unhealthy to live in many of the world's cities. In one well-known city, for example, poisonous gases from car (3) ............................. the air so much that policemen have to wear oxygen masks. We have cut (4)......................... so many trees that there are now vast areas of wasteland all over the world. As a result, farmers in parts of Africa cannot (5) ......................... enough to eat. In certain countries in Asia there is so little rice. Moreover, we do not take enough care of the countryside. Wild animals are (6) ............................. disappearing. For instance, tigers are rare in India now. Because we have killed too many for them to survive. However, it is not so simple to talk (7) .............................. the problem. We must act now before it is too late to do anything about it. Join us now. (8) ..................the Earth.
Question 7:
Đáp án: about
Câu 25:
17/06/2026Use the words given to fill in the blanks. There is one extra word that you do not need to use.
down – air – quickly – about – save - dirty – important – pollute – grow |
We all are destroying the Earth. The seas and rivers are too (1).......................... to swim in. There is so much smoke in the (2) ................................ that it is unhealthy to live in many of the world's cities. In one well-known city, for example, poisonous gases from car (3) ............................. the air so much that policemen have to wear oxygen masks. We have cut (4)......................... so many trees that there are now vast areas of wasteland all over the world. As a result, farmers in parts of Africa cannot (5) ......................... enough to eat. In certain countries in Asia there is so little rice. Moreover, we do not take enough care of the countryside. Wild animals are (6) ............................. disappearing. For instance, tigers are rare in India now. Because we have killed too many for them to survive. However, it is not so simple to talk (7) .............................. the problem. We must act now before it is too late to do anything about it. Join us now. (8) ..................the Earth.
Question 8:
Đáp án: Save
Câu 26:
17/06/2026Rewrite each sentence, beginning as shown.
He can't pass the examination.
→ He wishes ...........................................................................
Đáp án: He wishes he could pass the examination.
Câu 27:
17/06/2026She asked me "Where do you live?"
→ She asked me ........................................................................
Đáp án: She asked me where I lived.
Câu 28:
17/06/2026Mai has lived in Hanoi since she was 10.
→ Mai started ...........................................................................
Đáp án: Mai started living in Hanoi when she was 10.
Câu 29:
17/06/2026They can't speak English fluently.
→ They wish .......................................................................................
Đáp án: They wish they could speak English fluently.
Bài thi liên quan
-
Đề thi giữa kì 1 Tiếng Anh 9 Thí điểm có đáp án (Đề 1)
-
30 câu hỏi
-
15 phút
-
-
Đề thi giữa kì 1 Tiếng Anh 9 Thí điểm có đáp án (Đề 2)
-
25 câu hỏi
-
15 phút
-
-
Đề thi giữa kì 1 Tiếng Anh 9 Thí điểm có đáp án (Đề 3)
-
18 câu hỏi
-
15 phút
-
-
Đề thi giữa kì 1 Tiếng Anh 9 Thí điểm có đáp án (Đề 4)
-
36 câu hỏi
-
15 phút
-
Có thể bạn quan tâm
- Đề thi giữa học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 9 có đáp án (22919 lượt thi)
- Top 5 Đề thi Học kì 1 Tiếng Anh 9 có đáp án (2544 lượt thi)
- Top 5 Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 9 Thí điểm Học kì 1 có đáp án (3134 lượt thi)
- Top 5 Đề thi giữa kì 1 Tiếng Anh 9 Thí điểm có đáp án (2582 lượt thi)
- Top 5 Đề thi Học kì 1 Tiếng Anh 9 Thí điểm có đáp án (3178 lượt thi)
- Đề thi Học kì 1 Tiếng Anh 9 có đáp án (2622 lượt thi)
- Đề thi Tiếng Anh 9 Thí điểm Học kì 1 có đáp án (3980 lượt thi)
- Đề thi Tiếng anh mới 9 Giữa kì 1 có đáp án (10996 lượt thi)
Các bài thi hot trong chương
- Top 20 Đề thi vào lớp 10 môn Tiếng Anh 2020 cực hay có đáp án (12014 lượt thi)
- Đề thi Tiếng Anh 9 Thí điểm Học kì 2 có đáp án (6002 lượt thi)
- Đề thi Tiếng anh 9 giữa kì 2 có đáp án (4346 lượt thi)
- Top 5 Đề thi giữa kì 2 Tiếng Anh 9 Thí điểm có đáp án (3562 lượt thi)
- Đề thi vào lớp 10 môn Tiếng Anh TP.HCM có đáp án (3525 lượt thi)
- Top 5 Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 9 Thí điểm Học kì 2 có đáp án (2889 lượt thi)
- Đề thi Học kì 2 Tiếng Anh 9 có đáp án (2867 lượt thi)
- Đề thi vào lớp 10 môn Tiếng Anh Hà Nội có đáp án (2851 lượt thi)
- Top 5 Đề thi Học kì 2 Tiếng Anh 9 Thí điểm có đáp án (2653 lượt thi)
- Đề thi vào lớp 10 môn Tiếng Anh Đà Nẵng có đáp án (2585 lượt thi)
