Top 5 Đề thi giữa kì 1 Tiếng Anh 9 Thí điểm có đáp án
Đề thi giữa kì 1 Tiếng Anh 9 Thí điểm có đáp án (Đề 1)
-
2577 lượt thi
-
30 câu hỏi
-
15 phút
Danh sách câu hỏi
Câu 1:
17/06/2026Use the correct tense or forms of verb in brackets.
I’m busy at the moment. I (redecorate) the sitting room.
________________________________________________
Đáp án: am redecorating
Câu 2:
17/06/2026He (be) good to me since I (be) a little girl. I (hope) I (not forget) his kindness.
________________________________________________
Đáp án: has been – was – hope – won’t forget
Câu 3:
17/06/2026They still (live) in a small house now. But they (move) to big building as soon as they (finish) repairing it.
________________________________________________
Đáp án: are still living – will move – finish
Câu 4:
17/06/2026All the old furniture (take) away last week.
________________________________________________ ______________________________
Đáp án: was taken
Câu 5:
17/06/2026The lessons (write) by the students now.
________________________________________________
Đáp án: are being written
Câu 6:
17/06/2026I (to surprise) by what you just (to tell) me.
________________________________________________
Đáp án: was surprised – have just told
Câu 7:
17/06/2026You (paint) your house at that time?
________________________________________________
Đáp án: Were you painting
Câu 8:
17/06/2026I (send) a letter last week. I was very happy (receive) it.
________________________________________________
Đáp án: sent – to receive
Câu 9:
17/06/2026Car tires (recycle) to make sandals and floor coverings.
________________________________________________
Đáp án: were recycled
Câu 10:
17/06/2026There is something wrong with my printer. It needs (repair)
________________________________________________
Đáp án: repairing
Câu 11:
17/06/2026I wish she (not have) to work so hard.
________________________________________________
Đáp án: didn’t have
Câu 12:
17/06/2026We wish they (be) here now.
________________________________________________
Đáp án: were
Câu 13:
17/06/2026Rewrite these sentences.
He is very lazy. He often gets bad marks. (so)
→ _____________________________________________________.
Đáp án: He’s very lazy, so he often gets bad marks.
Câu 14:
17/06/2026I began to study English 5 years ago.
→ I have ________________________________________________.
Đáp án: studied English for 5 years
Câu 15:
17/06/2026I don’t have a computer.
→ I wish ________________________________________________.
Đáp án: I had a computer
Câu 16:
17/06/2026They recycle old plastic bags.
→ Old plastic bags ____________________________________________.
Đáp án: are recycled
Câu 17:
17/06/2026It is very cold today
→ I wish _________________________________________________.
Đáp án: it weren’t very cold today
Câu 18:
17/06/2026They have worked in that factory since 2001
→ They started ____________________________________________.
Đáp án: They started working in that factory since 2001.
ấu trúc viết lại câu thì HTHT:
S + have/has + PII + (for + khoảng thời gian/since + mốc thời gian) = S + started + Ving + since + mốc thời gian
Dịch nghĩa: Họ đã làm việc tại nhà máy đó từ năm 2001.
→ Họ bắt đầu làm việc tại nhà máy đó từ năm 2001.
Câu 19:
17/06/2026She enjoys going swimming
→ She is interested in ____________________________________________.
Đáp án: going swimming
Câu 20:
17/06/2026What about going to the cinema tonight?
→ Shall we ________________________________________?
Đáp án: Shall we go to the cinema tonight?
Cấu trúc câu lời mời, đề nghị:
What about + Ving? = How about + Ving? = Shall we + Vo? = Let’s + Vo.
Dịch nghĩa: Tối nay đi xem phim có được không?
→ Tối nay chúng ta đi xem phim nhé?
Câu 21:
17/06/2026I often go to bed late.
→ I am used ____________________________________________.
Đáp án: to going to bed late
Câu 22:
17/06/2026It is interesting to go out with friends at weekends.
→ Going out ____________________________________________.
Đáp án: with friends at weekends is interesting
Câu 23:
17/06/2026She went out, but she didn’t say a word.
→ She went out without ____________________________________________.
Đáp án: saying a word
Câu 24:
17/06/2026Choose the correct form of verbs.
My father (buy) a new car 2 months ago.
_____________
Đáp án: bought
Câu 25:
17/06/2026She usually (wash) her hands before meals three years ago.
_____________
Đáp án: washed
Câu 26:
17/06/2026I (be) busy last night, so I missed a good film on TV.
_____________
Đáp án: was
Câu 27:
17/06/2026Liz (not go) to the dentist yesterday morning.
_____________
Đáp án: didn’t go
Câu 28:
17/06/2026My mother and Hoa (cook) in the kitchen when I came yesterday.
_____________
Đáp án: were cooking
Bài thi liên quan
-
Đề thi giữa kì 1 Tiếng Anh 9 Thí điểm có đáp án (Đề 2)
-
25 câu hỏi
-
15 phút
-
-
Đề thi giữa kì 1 Tiếng Anh 9 Thí điểm có đáp án (Đề 3)
-
18 câu hỏi
-
15 phút
-
-
Đề thi giữa kì 1 Tiếng Anh 9 Thí điểm có đáp án (Đề 4)
-
36 câu hỏi
-
15 phút
-
-
Đề thi giữa kì 1 Tiếng Anh 9 Thí điểm có đáp án (Đề 5)
-
29 câu hỏi
-
15 phút
-
Có thể bạn quan tâm
- Đề thi giữa học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 9 có đáp án (22894 lượt thi)
- Top 5 Đề thi Học kì 1 Tiếng Anh 9 có đáp án (2538 lượt thi)
- Top 5 Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 9 Thí điểm Học kì 1 có đáp án (3122 lượt thi)
- Top 5 Đề thi giữa kì 1 Tiếng Anh 9 Thí điểm có đáp án (2576 lượt thi)
- Top 5 Đề thi Học kì 1 Tiếng Anh 9 Thí điểm có đáp án (3171 lượt thi)
- Đề thi Học kì 1 Tiếng Anh 9 có đáp án (2621 lượt thi)
- Đề thi Tiếng Anh 9 Thí điểm Học kì 1 có đáp án (3978 lượt thi)
- Đề thi Tiếng anh mới 9 Giữa kì 1 có đáp án (10967 lượt thi)
Các bài thi hot trong chương
- Top 20 Đề thi vào lớp 10 môn Tiếng Anh 2020 cực hay có đáp án (11982 lượt thi)
- Đề thi Tiếng Anh 9 Thí điểm Học kì 2 có đáp án (5994 lượt thi)
- Đề thi Tiếng anh 9 giữa kì 2 có đáp án (4342 lượt thi)
- Top 5 Đề thi giữa kì 2 Tiếng Anh 9 Thí điểm có đáp án (3554 lượt thi)
- Đề thi vào lớp 10 môn Tiếng Anh TP.HCM có đáp án (3519 lượt thi)
- Top 5 Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 9 Thí điểm Học kì 2 có đáp án (2882 lượt thi)
- Đề thi Học kì 2 Tiếng Anh 9 có đáp án (2856 lượt thi)
- Đề thi vào lớp 10 môn Tiếng Anh Hà Nội có đáp án (2846 lượt thi)
- Top 5 Đề thi Học kì 2 Tiếng Anh 9 Thí điểm có đáp án (2646 lượt thi)
- Đề thi vào lớp 10 môn Tiếng Anh Đà Nẵng có đáp án (2578 lượt thi)
