Top 5 Đề thi giữa kì 2 Tiếng Anh 9 Thí điểm có đáp án
Đề thi giữa kì 2 Tiếng Anh 9 Thí điểm có đáp án (Đề 4)
-
3667 lượt thi
-
24 câu hỏi
-
15 phút
Danh sách câu hỏi
Câu 1:
17/06/2026Choose the word that has the underlined part pronounced differently.
Đáp án: C
Câu 2:
17/06/2026Choose the word that has the underlined part pronounced differently.
Đáp án: A
Câu 3:
17/06/2026Choose the word that has the stress pattern different from that of the others.
Đáp án: B
Câu 4:
17/06/2026Choose the word that has the stress pattern different from that of the others.
Đáp án: A
Câu 5:
17/06/2026Use the correct tense or form of the verb given in each sentence.
Long asked me if I (go)..................... there the next day.
Đáp án: would go
Câu 6:
17/06/2026If it (not rain)........................ tonight, we’ll go to the movies.
Đáp án: doesn’t rain
Câu 7:
17/06/2026Choose one A, B, C or D that best fits the blank space in each sentence.
If you want to pass the English tests, you _______ study hard.
Đáp án: B
Câu 10:
17/06/2026He wanted to know when I ______ go.
Đáp án C
Cấu trúc câu tường thuật dạng Wh-question: S + asked/wondered/wanted to know + Wh-questions + S + V(lùi thì) + O
have to → had to
Dịch nghĩa: Anh ấy muốn biết khi nào tôi phải đi.
Câu 13:
17/06/2026We usually go to our home village at least once ______the summer.
Đáp án: C
Câu 14:
17/06/2026What do people do for a living in your village? → _____________________.
Đáp án: C
Câu 15:
17/06/2026Read the passage and choose the best answer to the question.
AN EXCITING TRIP
I have just received a letter from my brother, Tim. He is in Australia. He has been there for six months. Tim is an engineer. He is working for a big firm and he has already visited a great number of different places in Australia. He has just bought an Australian car and has gone to Alice Springs, a small town in the center of Australia. He will soon visit Darwin. From there he will fly to Perth. My brother has never been abroad before, so he is finding this trip very exciting.
Whom was this passage written about?
Đáp án: A
Câu 16:
17/06/2026Read the passage and choose the best answer to the question.
AN EXCITING TRIP
I have just received a letter from my brother, Tim. He is in Australia. He has been there for six months. Tim is an engineer. He is working for a big firm and he has already visited a great number of different places in Australia. He has just bought an Australian car and has gone to Alice Springs, a small town in the center of Australia. He will soon visit Darwin. From there he will fly to Perth. My brother has never been abroad before, so he is finding this trip very exciting.
What is the writer’s brother’s name?
Đáp án: A
Câu 17:
17/06/2026Read the passage and choose the best answer to the question.
AN EXCITING TRIP
I have just received a letter from my brother, Tim. He is in Australia. He has been there for six months. Tim is an engineer. He is working for a big firm and he has already visited a great number of different places in Australia. He has just bought an Australian car and has gone to Alice Springs, a small town in the center of Australia. He will soon visit Darwin. From there he will fly to Perth. My brother has never been abroad before, so he is finding this trip very exciting.
What is Alice Springs?
Đáp án: B
Câu 18:
17/06/2026Read the passage and choose the best answer to the question.
AN EXCITING TRIP
I have just received a letter from my brother, Tim. He is in Australia. He has been there for six months. Tim is an engineer. He is working for a big firm and he has already visited a great number of different places in Australia. He has just bought an Australian car and has gone to Alice Springs, a small town in the center of Australia. He will soon visit Darwin. From there he will fly to Perth. My brother has never been abroad before, so he is finding this trip very exciting.
Where will Tim fly to Perth from?
Đáp án: C
Câu 19:
17/06/2026Read the passage and choose the best answer to the question.
AN EXCITING TRIP
I have just received a letter from my brother, Tim. He is in Australia. He has been there for six months. Tim is an engineer. He is working for a big firm and he has already visited a great number of different places in Australia. He has just bought an Australian car and has gone to Alice Springs, a small town in the center of Australia. He will soon visit Darwin. From there he will fly to Perth. My brother has never been abroad before, so he is finding this trip very exciting.
Why is Tim finding the trip very exciting?
Đáp án: D
Câu 20:
17/06/2026WRITING: Complete the second sentence so that it has a similar meaning.
“ I’m having a wonderful time here .” Cousin Mai said .
→ Cousin Mai said that______________________________________________
Đáp án: Cousin Mai said that she was having a wonderful time there
Câu 21:
17/06/2026He asked me: “Where will you go tomorrow?”
→ He asked me ____________________________________________________.
Đáp án: He asked me where I would go the next day/ the following day
Câu 22:
17/06/2026Binh can’t swim.
→ Binh wishes_____________________________________________________.
Đáp án: Binh wishes he could swim
Câu 23:
17/06/2026Because Anh studied hard, she got good grades. (rewrite, using “so”)
→ _______________________________________________________________.
Đáp án: Anh studied hard, so she got good grades
Câu 24:
17/06/2026Save some money or you won’t able to buy the house.
→ If you __________________________________________________________.
Đáp án: If you save some money, you will able to buy the house
Bài thi liên quan
-
Đề thi giữa kì 2 Tiếng Anh 9 Thí điểm có đáp án (Đề 1)
-
28 câu hỏi
-
15 phút
-
-
Đề thi giữa kì 2 Tiếng Anh 9 Thí điểm có đáp án (Đề 2)
-
66 câu hỏi
-
15 phút
-
-
Đề thi giữa kì 2 Tiếng Anh 9 Thí điểm có đáp án (Đề 3)
-
30 câu hỏi
-
15 phút
-
-
Đề thi giữa kì 2 Tiếng Anh 9 Thí điểm có đáp án (Đề 5)
-
25 câu hỏi
-
15 phút
-
Có thể bạn quan tâm
- Đề thi Tiếng anh 9 giữa kì 2 có đáp án (4457 lượt thi)
- Top 5 Đề thi Học kì 2 Tiếng Anh 9 có đáp án (2428 lượt thi)
- Top 5 Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 9 Thí điểm Học kì 2 có đáp án (2960 lượt thi)
- Top 5 Đề thi giữa kì 2 Tiếng Anh 9 Thí điểm có đáp án (3666 lượt thi)
- Top 5 Đề thi Học kì 2 Tiếng Anh 9 Thí điểm có đáp án (2723 lượt thi)
- Đề thi Học kì 2 Tiếng Anh 9 có đáp án (2950 lượt thi)
- Đề thi Tiếng Anh 9 Thí điểm Học kì 2 có đáp án (6135 lượt thi)
Các bài thi hot trong chương
- Đề thi giữa học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 9 có đáp án (23257 lượt thi)
- Top 20 Đề thi vào lớp 10 môn Tiếng Anh 2020 cực hay có đáp án (12246 lượt thi)
- Đề thi Tiếng anh mới 9 Giữa kì 1 có đáp án (11271 lượt thi)
- Đề thi Tiếng Anh 9 Thí điểm Học kì 1 có đáp án (4079 lượt thi)
- Đề thi vào lớp 10 môn Tiếng Anh TP.HCM có đáp án (3650 lượt thi)
- Top 5 Đề thi Học kì 1 Tiếng Anh 9 Thí điểm có đáp án (3275 lượt thi)
- Top 5 Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 9 Thí điểm Học kì 1 có đáp án (3205 lượt thi)
- Đề thi vào lớp 10 môn Tiếng Anh Hà Nội có đáp án (2899 lượt thi)
- Đề thi Học kì 1 Tiếng Anh 9 có đáp án (2690 lượt thi)
- Đề thi vào lớp 10 môn Tiếng Anh Đà Nẵng có đáp án (2654 lượt thi)
