Trắc nghiệm Unit 5 Phonetics and Speaking
Trắc nghiệm Unit 5 Phonetics and Speaking
-
936 lượt thi
-
15 câu hỏi
-
20 phút
Danh sách câu hỏi
Câu 1:
17/06/2026Mark the letter A, B, C or D to indicate the word that differs from the other three in the position of the primary stress in each of the following questions.
Đáp án: A
Giải thích: Đáp án B, C, D trọng âm số 2. Đáp án A trọng âm số 1.
Câu 2:
17/06/2026Mark the letter A, B, C or D to indicate the word that differs from the other three in the position of the primary stress in each of the following questions.
Đáp án: A
Giải thích: Đáp án B, C, D trọng âm số 2. Đáp án A trọng âm số 3.
Câu 3:
17/06/2026Mark the letter A, B, C or D to indicate the word that differs from the other three in the position of the primary stress in each of the following questions.
Đáp án: A
Giải thích: Đáp án B, C, D trọng âm số12. Đáp án A trọng âm số 4.
Câu 4:
17/06/2026Mark the letter A, B, C or D to indicate the word that differs from the other three in the position of the primary stress in each of the following questions.
Đáp án: D
Giải thích: Đáp án B, C, A trọng âm số 2. Đáp án D trọng âm số 1.
Câu 5:
17/06/2026Mark the letter A, B, C or D to indicate the word that differs from the other three in the position of the primary stress in each of the following questions.
Đáp án: A
Giải thích: Đáp án B, C, D trọng âm số 2. Đáp án A trọng âm số 1.
Câu 6:
17/06/2026Mark the letter A, B, C or D to indicate the word that differs from the other three in the position of the primary stress in each of the following questions.
Đáp án: C
Giải thích: Đáp án A, B, D trọng âm số 1. Đáp án C trọng âm số 2.
Câu 7:
17/06/2026Mark the letter A, B, C or D to indicate the word that differs from the other three in the position of the primary stress in each of the following questions.
Đáp án: A
Giải thích: Đáp án B, C, D trọng âm số 2. Đáp án A trọng âm số 1.
Câu 8:
17/06/2026Mark the letter A, B, C or D to indicate the word that differs from the other three in the position of the primary stress in each of the following questions.
Đáp án: C
Giải thích: Đáp án A, B, D trọng âm số 1. Đáp án C trọng âm số 2.
Câu 9:
17/06/2026Mark the letter A, B, C or D to indicate the word that differs from the other three in the position of the primary stress in each of the following questions.
Đáp án: C
Giải thích: Đáp án A, B, D trọng âm số 3. Đáp án C trọng âm số 2.
Câu 10:
17/06/2026Mark the letter A, B, C or D to indicate the word that differs from the other three in the position of the primary stress in each of the following questions.
Đáp án: A
Giải thích: Đáp án B, C, D trọng âm số 3. Đáp án A trọng âm số 1.
Câu 11:
17/06/2026Mark the letter A, B, C or D to indicate the word that differs from the other three in the position of the primary stress in each of the following questions.
Đáp án: D
Giải thích: Đáp án A, B, C trọng âm só 2. Đáp án D trọng âm số 3.
Câu 12:
17/06/2026Mark the letter A, B, C or D to indicate the word that differs from the other three in the position of the primary stress in each of the following questions.
Đáp án: B
Giải thích: Đáp án A, C, D trọng âm số 1. Đáp án B trọng âm số 2.
Câu 13:
17/06/2026Mark the letter A, B, C or D to indicate the word that differs from the other three in the position of the primary stress in each of the following questions.
Đáp án: A
Giải thích: Đáp án B, C, D trọng âm số 2. Đáp án A trọng âm số 1.
Câu 14:
17/06/2026Mark the letter A, B, C or D to indicate the word that differs from the other three in the position of the primary stress in each of the following questions.
Đáp án: A
Giải thích: Đáp án B, C, D trọng âm số 2. Đáp án A trọng âm số 3.
Câu 15:
17/06/2026Mark the letter A, B, C or D to indicate the word that differs from the other three in the position of the primary stress in each of the following questions.
Đáp án: C
Giải thích: Đáp án A, B, D trọng âm số 1. Đáp án C trọng âm số 2.
Có thể bạn quan tâm
- Trắc nghiệm Unit 5 Phonetics and Speaking (935 lượt thi)
- Trắc nghiệm Unit 5 Vocabulary and Grammar (1180 lượt thi)
- Trắc nghiệm Unit 5 Writing (766 lượt thi)
- Trắc nghiệm Unit 5 Reading (1136 lượt thi)
Các bài thi hot trong chương
- Trắc nghiệm Unit 1 Vocabulary and Grammar (1599 lượt thi)
- Trắc nghiệm Unit 2 Vocabulary and Grammar (1313 lượt thi)
- Trắc nghiệm Unit 3 Vocabulary and Grammar (1119 lượt thi)
- Trắc nghiệm Unit 1 Phonetics and Speaking (1116 lượt thi)
- Trắc nghiệm Unit 2 Reading (1100 lượt thi)
- Trắc nghiệm Unit 1 Reading (1024 lượt thi)
- Trắc nghiệm Unit 10 Reading (1015 lượt thi)
- Trắc nghiệm Unit 1 Writing (1011 lượt thi)
- Trắc nghiệm Unit 10 Vocabulary and Grammar (964 lượt thi)
- Trắc nghiệm Unit 4 Vocabulary and Grammar (952 lượt thi)
