Top 5 Đề thi Học kì 2 Tiếng Anh 11 có đáp án
Đề thi Tiếng Anh 11 Học kì 2 có đáp án (Đề 4)
-
3174 lượt thi
-
40 câu hỏi
-
50 phút
Danh sách câu hỏi
Câu 1:
17/06/2026Chọn phương án đúng (ứng với A hoặc B, C, D) để hoàn thành mỗi câu từ 1 đến 5
The house is for sale. I was born is in it.
Đáp án: A
Câu 3:
17/06/2026I like coffee. So does my mum.
Đáp án B
either N1 or N2: hoặc (một trong hai)
both N1 and N2: cả hai → Khi có hai chủ ngữ nối nhau bằng liên từ ‘and’, động từ sẽ chia ở dạng số nhiều (like), không phải ‘likes’.
neither N1 nor N2: không người nào (trong hai người), cả hai đều không
Dịch nghĩa: Tôi thích cà phê. Mẹ tôi cũng vậy.
→ Cả mẹ tôi và tôi đều thích cà phê.
Câu 6:
17/06/2026Xác định từ/cụm từ có gạch dưới (ứng với A hoặc B, C, D) cần phải sửa để những câu sau trở thành chính xác
When Tommy was a little boy, he used to pretend that he has a horse.
Đáp án: B
Câu 7:
17/06/2026The passer- by who he stopped me in the street asked me for directions.
Đáp án: B
Câu 11:
17/06/2026Đọc kỹ đoạn văn sau và chọn phương án đúng (A hoặc B, C, D) cho mỗi câu
Do you think computer games are just for kids? Then you should think again. You might be surprised to learn that the game industry now makes more money tha Hollywood. As soon as a family buy a new PC, all they really want to do is to play games.
It is hardly surprising that video gaming has become one of the most popular forms of enter tainment today. Agood game is like a good film; it will hold your attention, capture your imagination and play with your emotions.
The big difference, however is that watching a movie is a passive pastime. You have no say in how the plo develops or which characters dominate the story. With computer games, you direct your action and that is what makes them so exciting. Finding the right game is likely to signal the beginning of a lasting love affair with the interactive world of make believe.
It is wrong to think of gaming as something simply for children and teenagers. In fact, the biggest growth area of the market is the 25-35 age group.
Question: A good game is like a good film because ……………………………..
Đáp án: A
Câu 12:
17/06/2026Đọc kỹ đoạn văn sau và chọn phương án đúng (A hoặc B, C, D) cho mỗi câu
Do you think computer games are just for kids? Then you should think again. You might be surprised to learn that the game industry now makes more money tha Hollywood. As soon as a family buy a new PC, all they really want to do is to play games.
It is hardly surprising that video gaming has become one of the most popular forms of enter tainment today. Agood game is like a good film; it will hold your attention, capture your imagination and play with your emotions.
The big difference, however is that watching a movie is a passive pastime. You have no say in how the plo develops or which characters dominate the story. With computer games, you direct your action and that is what makes them so exciting. Finding the right game is likely to signal the beginning of a lasting love affair with the interactive world of make believe.
It is wrong to think of gaming as something simply for children and teenagers. In fact, the biggest growth area of the market is the 25-35 age group.
Question: What’s the big difference between watching a movie and playing computer games?
Đáp án: A
Câu 13:
17/06/2026Đọc kỹ đoạn văn sau và chọn phương án đúng (A hoặc B, C, D) cho mỗi câu
Do you think computer games are just for kids? Then you should think again. You might be surprised to learn that the game industry now makes more money tha Hollywood. As soon as a family buy a new PC, all they really want to do is to play games.
It is hardly surprising that video gaming has become one of the most popular forms of enter tainment today. Agood game is like a good film; it will hold your attention, capture your imagination and play with your emotions.
The big difference, however is that watching a movie is a passive pastime. You have no say in how the plo develops or which characters dominate the story. With computer games, you direct your action and that is what makes them so exciting. Finding the right game is likely to signal the beginning of a lasting love affair with the interactive world of make believe.
It is wrong to think of gaming as something simply for children and teenagers. In fact, the biggest growth area of the market is the 25-35 age group.
Question: The sentences are not true EXCEPT
Đáp án: A
Câu 14:
17/06/2026Đọc kỹ đoạn văn sau và chọn phương án đúng (A hoặc B, C, D) cho mỗi câu
Do you think computer games are just for kids? Then you should think again. You might be surprised to learn that the game industry now makes more money tha Hollywood. As soon as a family buy a new PC, all they really want to do is to play games.
It is hardly surprising that video gaming has become one of the most popular forms of enter tainment today. Agood game is like a good film; it will hold your attention, capture your imagination and play with your emotions.
The big difference, however is that watching a movie is a passive pastime. You have no say in how the plo develops or which characters dominate the story. With computer games, you direct your action and that is what makes them so exciting. Finding the right game is likely to signal the beginning of a lasting love affair with the interactive world of make believe.
It is wrong to think of gaming as something simply for children and teenagers. In fact, the biggest growth area of the market is the 25-35 age group.
Question: Which of the followings is considered the main theme of the passage?
Đáp án: C
Câu 15:
17/06/2026Đọc kỹ đoạn văn sau và chọn phương án đúng (A hoặc B, C, D) cho mỗi câu
Do you think computer games are just for kids? Then you should think again. You might be surprised to learn that the game industry now makes more money tha Hollywood. As soon as a family buy a new PC, all they really want to do is to play games.
It is hardly surprising that video gaming has become one of the most popular forms of enter tainment today. Agood game is like a good film; it will hold your attention, capture your imagination and play with your emotions.
The big difference, however is that watching a movie is a passive pastime. You have no say in how the plo develops or which characters dominate the story. With computer games, you direct your action and that is what makes them so exciting. Finding the right game is likely to signal the beginning of a lasting love affair with the interactive world of make believe.
It is wrong to think of gaming as something simply for children and teenagers. In fact, the biggest growth area of the market is the 25-35 age group.
Question: Which of the sentences is NOT true?
Đáp án: C
Câu 16:
17/06/2026Chọn từ có trọng âm chính nhấn vào âm tiết có vị trí khác với những từ còn lại
Đáp án: C
Câu 17:
17/06/2026Chọn từ có trọng âm chính nhấn vào âm tiết có vị trí khác với những từ còn lại
Đáp án: B
Câu 18:
17/06/2026Chọn từ (ứng với A hoặc B, C, D) có phần gạch chân được phát âm khác với những từ còn lại trong mỗi câu
Đáp án: C
Câu 19:
17/06/2026Chọn từ (ứng với A hoặc B, C, D) có phần gạch chân được phát âm khác với những từ còn lại trong mỗi câu
Đáp án: A
Câu 20:
17/06/2026Chọn từ (ứng với A hoặc B, C, D) có phần gạch chân được phát âm khác với những từ còn lại trong mỗi câu
Đáp án: A
Câu 21:
17/06/2026Chọn từ (ứng với A hoặc B, C, D) có phần gạch chân được phát âm khác với những từ còn lại trong mỗi câu
Đáp án: A
Câu 22:
17/06/2026Chọn từ/cụm từ thích hợp (ứng với A hoặc B, C, D) để hoàn thành mỗi câu
Bettie usually______ television in the evening.
Đáp án: C
Câu 24:
17/06/2026Many rare animals have become______. They have disappeared from the earth.
Đáp án: B
Câu 26:
17/06/2026His parents wouldn’t let him marry anyone______ family was poor.
Đáp án: D
Câu 27:
17/06/2026Eric______ a flat yet, so he’s still living with his parents.
Đáp án: C
Câu 35:
17/06/2026Unlike many young children, Jim doesn’t enjoy______ computer games.
Đáp án: B
Câu 36:
17/06/2026Đọc kỹ đoạn văn sau và chọn phương án đúng (A hoặc B, C, D) cho mỗi chỗ trống
Australia is a big country, nearly all Australians live(36)____ the sea. On hot summer days you can see thousands of people at the beachm Many beaches have waves that (37)____ very high. These large waves are known at surf and the people(38)____ ride them are called surfers. (39)____ is a skill and needs learning. Don’t(40)____ to be able to surf properly the first time you try. However, by practicing a few times you will learn how to do it.
Question 36:
Đáp án: D
Câu 37:
17/06/2026Đọc kỹ đoạn văn sau và chọn phương án đúng (A hoặc B, C, D) cho mỗi chỗ trống
Australia is a big country, nearly all Australians live(36)____ the sea. On hot summer days you can see thousands of people at the beachm Many beaches have waves that (37)____ very high. These large waves are known at surf and the people(38)____ ride them are called surfers. (39)____ is a skill and needs learning. Don’t(40)____ to be able to surf properly the first time you try. However, by practicing a few times you will learn how to do it.
Question 38:
Đáp án: A
Câu 38:
17/06/2026Đọc kỹ đoạn văn sau và chọn phương án đúng (A hoặc B, C, D) cho mỗi chỗ trống
Australia is a big country, nearly all Australians live(36)____ the sea. On hot summer days you can see thousands of people at the beachm Many beaches have waves that (37)____ very high. These large waves are known at surf and the people(38)____ ride them are called surfers. (39)____ is a skill and needs learning. Don’t(40)____ to be able to surf properly the first time you try. However, by practicing a few times you will learn how to do it.
Question 36:
Đáp án: D
Câu 39:
17/06/2026Đọc kỹ đoạn văn sau và chọn phương án đúng (A hoặc B, C, D) cho mỗi chỗ trống
Australia is a big country, nearly all Australians live(36)____ the sea. On hot summer days you can see thousands of people at the beachm Many beaches have waves that (37)____ very high. These large waves are known at surf and the people(38)____ ride them are called surfers. (39)____ is a skill and needs learning. Don’t(40)____ to be able to surf properly the first time you try. However, by practicing a few times you will learn how to do it.
Question 39:
Đáp án: D
Câu 40:
17/06/2026Đọc kỹ đoạn văn sau và chọn phương án đúng (A hoặc B, C, D) cho mỗi chỗ trống
Australia is a big country, nearly all Australians live(36)____ the sea. On hot summer days you can see thousands of people at the beachm Many beaches have waves that (37)____ very high. These large waves are known at surf and the people(38)____ ride them are called surfers. (39)____ is a skill and needs learning. Don’t(40)____ to be able to surf properly the first time you try. However, by practicing a few times you will learn how to do it.
Câu 40:
Đáp án: C
Bài thi liên quan
-
Đề thi Tiếng Anh 11 Học kì 2 có đáp án (Đề 1)
-
40 câu hỏi
-
60 phút
-
-
Đề thi Tiếng Anh 11 Học kì 2 có đáp án (Đề 2)
-
40 câu hỏi
-
50 phút
-
-
Đề thi Tiếng Anh 11 Học kì 2 có đáp án (Đề 3)
-
40 câu hỏi
-
50 phút
-
-
Đề thi Tiếng Anh 11 Học kì 2 có đáp án (Đề 5)
-
40 câu hỏi
-
50 phút
-
Có thể bạn quan tâm
- Đề thi Tiếng anh 11 giữa kì 2 có đáp án (3663 lượt thi)
- Top 5 Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 11 Thí điểm Học kì 2 có đáp án (2270 lượt thi)
- Top 5 Đề thi giữa kì 2 Tiếng Anh 11 Thí điểm có đáp án (3083 lượt thi)
- Top 5 Đề thi Học kì 2 Tiếng Anh 11 Thí điểm có đáp án (1524 lượt thi)
- Top 5 Đề thi Học kì 2 Tiếng Anh 11 có đáp án (3173 lượt thi)
- Kiểm Tra - Unit 6 (1098 lượt thi)
- Kiểm Tra – Unit7: Further Education (941 lượt thi)
- Kiểm Tra – Unit 8: Our World Heritage Sites (931 lượt thi)
- Kiểm Tra - Unit 9: Cities Of The Future (1277 lượt thi)
- Kiểm Tra – Unit 10: Healthy Lifestyle And Longevity (1049 lượt thi)
Các bài thi hot trong chương
- Đề thi học kì 1 Tiếng anh mới 11 có đáp án (18490 lượt thi)
- Top 5 Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 11 Thí điểm Học kì 1 có đáp án (4268 lượt thi)
- Top 5 Đề thi giữa kì 1 Tiếng Anh 11 Thí điểm có đáp án (3325 lượt thi)
- Top 5 Đề thi Học kì 1 Tiếng Anh 11 có đáp án (2521 lượt thi)
- Đề kiểm tra 15 phút Tiếng anh 11 Học kì 1 có đáp án (2147 lượt thi)
- Kiểm tra - Unit 1: The Generation Gap (1888 lượt thi)
- Top 5 Đề thi Học kì 1 Tiếng Anh 11 Thí điểm có đáp án (1771 lượt thi)
- Đề kiểm tra giữa kì 1 Tiếng anh 11 có đáp án (1585 lượt thi)
- Đề kiểm tra học kì 1 Tiếng anh 11 có đáp án (1582 lượt thi)
- Kiểm tra - Unit 3: Becoming Independent (1198 lượt thi)
