Top 5 Đề thi giữa kì 2 Tiếng Anh 9 có đáp án
Đề thi giữa kì 2 Tiếng Anh 9 có đáp án (Đề 5)
-
2826 lượt thi
-
25 câu hỏi
-
15 phút
Danh sách câu hỏi
Câu 1:
17/06/2026Choose the word whose the underlined part is pronounced differently from the other three.
Đáp án: D
Câu 2:
17/06/2026Choose the word whose the underlined part is pronounced differently from the other three.
Đáp án: A
Câu 3:
17/06/2026Choose the word whose the underlined part is pronounced differently from the other three.
Đáp án: C
Câu 4:
17/06/2026Choose the word whose the underlined part is pronounced differently from the other three.
Đáp án: C
Câu 5:
17/06/2026Choose the word whose the underlined part is pronounced differently from the other three.
Đáp án: B
Câu 6:
17/06/2026Choose the best option.
Computer is one of the most important ....... of 20th century.
Đáp án: A
Câu 12:
17/06/2026In order to save electricity, an ordinary 100-watt light bulb can be replaced by ..............
Đáp án: A
Câu 13:
17/06/2026People nowadays are interested ........... saving money and natural resources.
Đáp án: B
Câu 14:
17/06/2026Read the following passage and answer the questions below and tick True (T) or False (F).
Everyone wants to reduce pollution. But the pollution problem is as complicated as it is serious. It is complicated because much pollution is caused by things that benefit people. For example, exhaust from automobile provides transportation to millions of people. Factories discharge much of the material that pollutes the air and water, but factories give employment to a large number of people.
Question: Most people want to reduce pollution.
Đáp án: B
Câu 15:
17/06/2026Read the following passage and answer the questions below and tick True (T) or False (F).
Everyone wants to reduce pollution. But the pollution problem is as complicated as it is serious. It is complicated because much pollution is caused by things that benefit people. For example, exhaust from automobile provides transportation to millions of people. Factories discharge much of the material that pollutes the air and water, but factories give employment to a large number of people.
Question: Pollution problem is complicated and serious.
Đáp án: A
Câu 16:
17/06/2026Read the following passage and answer the questions below and tick True (T) or False (F).
Everyone wants to reduce pollution. But the pollution problem is as complicated as it is serious. It is complicated because much pollution is caused by things that benefit people. For example, exhaust from automobile provides transportation to millions of people. Factories discharge much of the material that pollutes the air and water, but factories give employment to a large number of people.
Question: Pollution is brought about by things that benefit people.
Đáp án: A
Câu 17:
17/06/2026Read the following passage and answer the questions below and tick True (T) or False (F).
Everyone wants to reduce pollution. But the pollution problem is as complicated as it is serious. It is complicated because much pollution is caused by things that benefit people. For example, exhaust from automobile provides transportation to millions of people. Factories discharge much of the material that pollutes the air and water, but factories give employment to a large number of people. 3. Pollution is brought about by things that benefit people.
Question: Exhaust from automobile doesn't cause large percentage of air pollution.
Đáp án: B
Câu 18:
17/06/2026Read the following passage and answer the questions below and answer the questions.
Everyone wants to reduce pollution. But the pollution problem is as complicated as it is serious. It is complicated because much pollution is caused by things that benefit people. For example, exhaust from automobile provides transportation to millions of people. Factories discharge much of the material that pollutes the air and water, but factories give employment to a large number of people. 3. Pollution is brought about by things that benefit people.
Question: What does everyone want to reduce?
Đáp án: Everyone wants to reduce pollution.
Câu 19:
17/06/2026Read the following passage and answer the questions below and answer the questions.
Everyone wants to reduce pollution. But the pollution problem is as complicated as it is serious. It is complicated because much pollution is caused by things that benefit people. For example, exhaust from automobile provides transportation to millions of people. Factories discharge much of the material that pollutes the air and water, but factories give employment to a large number of people. 3. Pollution is brought about by things that benefit people.
Question: Why is the pollution problem complicated?
Đáp án: Because much pollution is caused by things benefit people.
Câu 20:
17/06/2026Read the following passage and answer the questions below and answer the questions.
Everyone wants to reduce pollution. But the pollution problem is as complicated as it is serious. It is complicated because much pollution is caused by things that benefit people. For example, exhaust from automobile provides transportation to millions of people. Factories discharge much of the material that pollutes the air and water, but factories give employment to a large number of people. 3. Pollution is brought about by things that benefit people.
Question: Do you want to reduce pollution? How come?
Đáp án: Ss' answer
Câu 21:
17/06/2026Rewrite the sentences with the words given keep the same meaning.
Let's put garbage bins around the schoolyard.
I suggest .............................................................................
Đáp án: I suggest putting garbage bins around the school year.
Câu 22:
17/06/2026They will build a new mall here.
A new mall ..........................................................................
Đáp án: A new mall will be built here.
Câu 23:
17/06/2026The festival is called Easter. It is in the late March or early April.
The festival which..................................................................
Đáp án: The festival which is in the late March or early April called Easter.
Câu 24:
17/06/2026Write sentences using words or phrases provided.
I/ think/ it/ necessary/ celebrate/ Mother's Day/Vietnam.
.........................................................................................
Đáp án: I think it is necessary to celebrate Mother's Day in Vietnam.
Câu 25:
17/06/2026I/ suggest/ go/ on/ picnic/ countryside.
.........................................................................................
Đáp án: I suggest going on a picnic in the countryside.
Bài thi liên quan
-
Đề thi giữa kì 2 Tiếng Anh 9 có đáp án (Đề 1)
-
32 câu hỏi
-
15 phút
-
-
Đề thi giữa kì 2 Tiếng Anh 9 có đáp án (Đề 2)
-
35 câu hỏi
-
15 phút
-
-
Đề thi giữa kì 2 Tiếng Anh 9 có đáp án (Đề 3)
-
35 câu hỏi
-
15 phút
-
-
Đề thi giữa kì 2 Tiếng Anh 9 có đáp án (Đề 4)
-
26 câu hỏi
-
15 phút
-
Có thể bạn quan tâm
- Top 5 Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 9 Học kì 2 có đáp án (2572 lượt thi)
- Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 9 Học kì 2 có đáp án (2234 lượt thi)
- Đề thi giữa kì 2 Tiếng Anh 9 có đáp án (3135 lượt thi)
- Đề thi Tiếng Anh 9 Học kì 2 có đáp án (5228 lượt thi)
- Đề kiểm tra giữa học kì 2 môn Tiếng Anh 9 có đáp án (Mới nhất) (34487 lượt thi)
- Đề kiểm tra cuối học kì 2 Tiếng Anh 9 có đáp án (Mới nhất) (19642 lượt thi)
- Top 5 Đề thi giữa kì 2 Tiếng Anh 9 có đáp án (2825 lượt thi)
Các bài thi hot trong chương
- Đề kiểm tra Cuối kì 1 Tiếng Anh 9 có đáp án (Mới nhất) (33740 lượt thi)
- 20 Đề thi giữa học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 9 (12340 lượt thi)
- Bộ 40 đề thi chính thức Tiếng Anh vào 10 năm 2020-2021 (Có đáp án) (11244 lượt thi)
- Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 9 Học kì I có đáp án (3799 lượt thi)
- Đề thi giữa kì 1 Tiếng Anh 9 có đáp án (3570 lượt thi)
- Đề thi Tiếng Anh 9 Học kì 1 có đáp án (3074 lượt thi)
- Top 5 Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 9 Học kì 1 có đáp án (2114 lượt thi)
