Top 5 Đề thi giữa kì 2 Tiếng Anh 9 có đáp án
Đề thi giữa kì 2 Tiếng Anh 9 có đáp án (Đề 4)
-
2827 lượt thi
-
26 câu hỏi
-
15 phút
Danh sách câu hỏi
Câu 1:
17/06/2026Choose the word in each group that has the underlined part pronounced differently from the rest. (1.0pt)
Đáp án: D
Câu 2:
17/06/2026Choose the word in each group that has the underlined part pronounced differently from the rest. (1.0pt)
Đáp án: C
Câu 3:
17/06/2026Choose the word in each group that has the underlined part pronounced differently from the rest. (1.0pt)
Đáp án: B
Câu 4:
17/06/2026Choose the word in each group that has the underlined part pronounced differently from the rest. (1.0pt)
Đáp án: D
Câu 5:
17/06/2026Choose the word in each group that has the underlined part pronounced differently from the rest. (1.0pt)
Đáp án: C
Câu 6:
17/06/2026Choose the word or phrase marked A, B, C or D that best fits the blank space in each sentence. (2.5pts)
I suggest _____________ off the lights before going out.
Đáp án: C
Câu 7:
17/06/2026I lost my pen. I have looked __________ it for all the morning.
Đáp án: B
Câu 14:
17/06/2026If we go on littering, the environment will be seriously ___________.
Đáp án: B
Câu 15:
17/06/2026I suggest we ________ energy-saving bulbs instead of ordinary 100-watt bulbs.
Đáp án: D
Câu 16:
17/06/2026Reorder the sentences to make a meaningful dialogue (1.0pt)
A. Just in case the market will be closed and no food will be available.
B. And I think we should buy some canned food, too.
C. Yes, I agree with you. Because there may be a power cut.
D. I think we should buy some matches and candles before a typhoon.
E. What for?
Đáp án: 4 - 3 - 2 - 5 - 1
Câu 17:
17/06/2026Read the passage, then answer the questions below (2.5pts)
Are you looking for a cheap, clean, effective source of power that doesn't cause pollution or waste natural resources? Look no further than solar energy from the Sun.
At present, most of our electricity comes from the use of coal and gas, oil or nuclear power. This power could be provided by the Sun. One percent of the solar energy that reaches the Earth is enough to provide power for the total population.
Many countries are already using solar energy. Solar panels are placed on the roofs of a house and the Sun's energy is used to heat water. The energy can be stored for a number of days, so on cloudy days you can use solar energy, too.
Sweden has an advanced solar energy program. There, all buildings will be heated by solar energy and cars will use solar power instead of gas by the year 2015.
Question: Is solar energy an efficient source of power?
Đáp án: Yes. It is.
Câu 18:
17/06/2026Read the passage, then answer the questions below (2.5pts)
Are you looking for a cheap, clean, effective source of power that doesn't cause pollution or waste natural resources? Look no further than solar energy from the Sun.
At present, most of our electricity comes from the use of coal and gas, oil or nuclear power. This power could be provided by the Sun. One percent of the solar energy that reaches the Earth is enough to provide power for the total population.
Many countries are already using solar energy. Solar panels are placed on the roofs of a house and the Sun's energy is used to heat water. The energy can be stored for a number of days, so on cloudy days you can use solar energy, too.
Sweden has an advanced solar energy program. There, all buildings will be heated by solar energy and cars will use solar power instead of gas by the year 2015.
Questions: Where are the solar panels placed?
Đáp án: They/ Solar panels are placed on the roofs of a house.
Câu 19:
17/06/2026Read the passage, then answer the questions below (2.5pts)
Are you looking for a cheap, clean, effective source of power that doesn't cause pollution or waste natural resources? Look no further than solar energy from the Sun.
At present, most of our electricity comes from the use of coal and gas, oil or nuclear power. This power could be provided by the Sun. One percent of the solar energy that reaches the Earth is enough to provide power for the total population.
Many countries are already using solar energy. Solar panels are placed on the roofs of a house and the Sun's energy is used to heat water. The energy can be stored for a number of days, so on cloudy days you can use solar energy, too.
Sweden has an advanced solar energy program. There, all buildings will be heated by solar energy and cars will use solar power instead of gas by the year 2015.
Questions: How long can the solar energy be stored?
Đáp án: It/ The solar energy can be stored for a number of days.
Câu 20:
17/06/2026Read the passage, then answer the questions below (2.5pts)
Are you looking for a cheap, clean, effective source of power that doesn't cause pollution or waste natural resources? Look no further than solar energy from the Sun.
At present, most of our electricity comes from the use of coal and gas, oil or nuclear power. This power could be provided by the Sun. One percent of the solar energy that reaches the Earth is enough to provide power for the total population.
Many countries are already using solar energy. Solar panels are placed on the roofs of a house and the Sun's energy is used to heat water. The energy can be stored for a number of days, so on cloudy days you can use solar energy, too.
Sweden has an advanced solar energy program. There, all buildings will be heated by solar energy and cars will use solar power instead of gas by the year 2015.
Questions: When will cars use solar power instead of gas in Sweden?
Đáp án: Cars will use solar power instead of gas in Sweden by the year 2015.
Câu 21:
17/06/2026Read the passage, then answer the questions below (2.5pts)
Are you looking for a cheap, clean, effective source of power that doesn't cause pollution or waste natural resources? Look no further than solar energy from the Sun.
At present, most of our electricity comes from the use of coal and gas, oil or nuclear power. This power could be provided by the Sun. One percent of the solar energy that reaches the Earth is enough to provide power for the total population.
Many countries are already using solar energy. Solar panels are placed on the roofs of a house and the Sun's energy is used to heat water. The energy can be stored for a number of days, so on cloudy days you can use solar energy, too.
Sweden has an advanced solar energy program. There, all buildings will be heated by solar energy and cars will use solar power instead of gas by the year 2015.
Questions: Is the solar energy used in Vietnam now?
Đáp án: Yes, it is.
Câu 22:
17/06/2026Use the words or phrases given below to complete a passage about how necessary to celebrate a day for parents. An example (0) is done for you. (3.0 pts)
0. It/ necessary/ have/ celebrate/ our parents.
⇒ It is necessary to have to celebrate for our parents.
Children/ have/ special day to express/ feelings, memories and love/ their parents.
⇒ __________________________________________________________________
Đáp án: Children should have a special day to express their feelings, memories and love for their parents.
Câu 23:
17/06/2026We have/ opportunity/ enhance the family traditions/ get together.
⇒ __________________________________________________________________
Đáp án: We will have an opportunity to enhance the family traditions and (to) get together.
Câu 24:
17/06/2026Sunday/ a day off/ so everybody/ free from work and study.
⇒ __________________________________________________________________
Đáp án: Sunday is a day off, so everybody is free from work and study.
Câu 25:
17/06/2026Children/ give their parents/ flowers/ send cards/ make/ special cakes they like.
⇒ __________________________________________________________________
Đáp án: Children should/can give their parents flowers, send cards and/or make special cakes (that) they like.
Câu 26:
17/06/2026I believe/ idea/ be supported/ and/ it/ be celebrated nationwide.
⇒ __________________________________________________________________
Đáp án: I believe my idea will be supported and it will be celebrated nationwide.
Bài thi liên quan
-
Đề thi giữa kì 2 Tiếng Anh 9 có đáp án (Đề 1)
-
32 câu hỏi
-
15 phút
-
-
Đề thi giữa kì 2 Tiếng Anh 9 có đáp án (Đề 2)
-
35 câu hỏi
-
15 phút
-
-
Đề thi giữa kì 2 Tiếng Anh 9 có đáp án (Đề 3)
-
35 câu hỏi
-
15 phút
-
-
Đề thi giữa kì 2 Tiếng Anh 9 có đáp án (Đề 5)
-
25 câu hỏi
-
15 phút
-
Có thể bạn quan tâm
- Top 5 Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 9 Học kì 2 có đáp án (2572 lượt thi)
- Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 9 Học kì 2 có đáp án (2234 lượt thi)
- Đề thi giữa kì 2 Tiếng Anh 9 có đáp án (3135 lượt thi)
- Đề thi Tiếng Anh 9 Học kì 2 có đáp án (5229 lượt thi)
- Đề kiểm tra giữa học kì 2 môn Tiếng Anh 9 có đáp án (Mới nhất) (34488 lượt thi)
- Đề kiểm tra cuối học kì 2 Tiếng Anh 9 có đáp án (Mới nhất) (19642 lượt thi)
- Top 5 Đề thi giữa kì 2 Tiếng Anh 9 có đáp án (2826 lượt thi)
Các bài thi hot trong chương
- Đề kiểm tra Cuối kì 1 Tiếng Anh 9 có đáp án (Mới nhất) (33740 lượt thi)
- 20 Đề thi giữa học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 9 (12340 lượt thi)
- Bộ 40 đề thi chính thức Tiếng Anh vào 10 năm 2020-2021 (Có đáp án) (11244 lượt thi)
- Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 9 Học kì I có đáp án (3799 lượt thi)
- Đề thi giữa kì 1 Tiếng Anh 9 có đáp án (3570 lượt thi)
- Đề thi Tiếng Anh 9 Học kì 1 có đáp án (3074 lượt thi)
- Top 5 Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 9 Học kì 1 có đáp án (2114 lượt thi)
