Top 5 Đề thi giữa kì 2 Tiếng Anh 9 có đáp án
Đề thi giữa kì 2 Tiếng Anh 9 có đáp án (Đề 3)
-
2828 lượt thi
-
35 câu hỏi
-
15 phút
Danh sách câu hỏi
Câu 1:
17/06/2026Choose the word whose the underlined part is pronounced differently from the other three.
Đáp án: D
Câu 2:
17/06/2026Choose the word whose the underlined part is pronounced differently from the other three.
Đáp án: B
Câu 3:
17/06/2026Choose the word whose the underlined part is pronounced differently from the other three.
Đáp án: A
Câu 4:
17/06/2026Choose the word whose the underlined part is pronounced differently from the other three.
Đáp án: D
Câu 5:
17/06/2026Choose the word whose the underlined part is pronounced differently from the other three.
Đáp án: B
Câu 6:
17/06/2026Circle the best option (A, B, C or D) to complete each of the following sentences.
I've lost my keys. Can you help me to________ them?
Đáp án: A
Câu 12:
17/06/2026After coming home, she cleaned the floor ..................... cooked dinner.
Đáp án: D
Câu 14:
17/06/2026I wish I __________ a car. It could make life so much easier.
Đáp án: D
Câu 17:
17/06/2026Tan's grandfather is ill. Tan has to stay at home to _____________ him.
Đáp án: D
Câu 18:
17/06/2026To save money, we should _________ the amount of energy used in our homes.
Đáp án: A
Câu 19:
17/06/2026To save money, we should _________ the amount of energy used in our homes
Đáp án: B
Câu 21:
17/06/2026Circle A, B, C, or D which needs correction.
Mr. Smith (A) is going to buy (B) a new Japanese (C) car, doesn't (D) he?
Đáp án: D → isn’t he
Câu 22:
17/06/2026Circle A, B, C, or D which needs correction.
My teacher spoke (A) so quick (B) that I didn't understand what (C) she meant (D).
Đáp án: B → quickly
Câu 23:
17/06/2026Circle A, B, C, or D which needs correction.
My sister enjoys (A) read (B) about wild animals (C) and natural (D) mysteries.
Đáp án: B → reading
Câu 24:
17/06/2026Circle A, B, C, or D which needs correction.
I suggest to have (A) a separate (B) basket for (C) newspaper (D).
Đáp án: A → having
Câu 25:
17/06/2026Circle A, B, C, or D which needs correction.
Thank you for (A) looking up (B) the children (C) while I was out (D).
Đáp án: B → looking after
Câu 26:
17/06/2026Read the following passage, then choose the correct answer to questions.
Today, supermarkets are found in almost every large city in the world. But the first supermarket (26)_________ opened only fifty years ago. It was opened in New York by a man named Michael Cullen.
A supermarket is different (27)___________other types of stores in several ways. In supermarkets, goods are placed on open shelves. The (28)__________ choose what they want and take them to the checkout counter. This means that fewer shop assistants are needed than in other stores. The way products are displayed is another difference between supermarkets and many other types of stores; (29)___________ example, in supermarkets, there is usually a display of small inexpensive items just in front of the checkout counter: candies, chocolates, magazines, cheap foods and so on.
Most customers (30)___________ go to a supermarket buy goods from a shopping list. They know exactly what they need to buy. They do the shopping according to a plan.
Question 26:
Đáp án: C
Câu 27:
17/06/2026Read the following passage, then choose the correct answer to questions.
Today, supermarkets are found in almost every large city in the world. But the first supermarket (26)_________ opened only fifty years ago. It was opened in New York by a man named Michael Cullen.
A supermarket is different (27)___________other types of stores in several ways. In supermarkets, goods are placed on open shelves. The (28)__________ choose what they want and take them to the checkout counter. This means that fewer shop assistants are needed than in other stores. The way products are displayed is another difference between supermarkets and many other types of stores; (29)___________ example, in supermarkets, there is usually a display of small inexpensive items just in front of the checkout counter: candies, chocolates, magazines, cheap foods and so on.
Most customers (30)___________ go to a supermarket buy goods from a shopping list. They know exactly what they need to buy. They do the shopping according to a plan.
Question 27:
Đáp án: B
Câu 28:
17/06/2026Read the following passage, then choose the correct answer to questions.
Today, supermarkets are found in almost every large city in the world. But the first supermarket (26)_________ opened only fifty years ago. It was opened in New York by a man named Michael Cullen.
A supermarket is different (27)___________other types of stores in several ways. In supermarkets, goods are placed on open shelves. The (28)__________ choose what they want and take them to the checkout counter. This means that fewer shop assistants are needed than in other stores. The way products are displayed is another difference between supermarkets and many other types of stores; (29)___________ example, in supermarkets, there is usually a display of small inexpensive items just in front of the checkout counter: candies, chocolates, magazines, cheap foods and so on.
Most customers (30)___________ go to a supermarket buy goods from a shopping list. They know exactly what they need to buy. They do the shopping according to a plan.
Question 28:
Đáp án: A
Câu 29:
17/06/2026Read the following passage, then choose the correct answer to questions.
Today, supermarkets are found in almost every large city in the world. But the first supermarket (26)_________ opened only fifty years ago. It was opened in New York by a man named Michael Cullen.
A supermarket is different (27)___________other types of stores in several ways. In supermarkets, goods are placed on open shelves. The (28)__________ choose what they want and take them to the checkout counter. This means that fewer shop assistants are needed than in other stores. The way products are displayed is another difference between supermarkets and many other types of stores; (29)___________ example, in supermarkets, there is usually a display of small inexpensive items just in front of the checkout counter: candies, chocolates, magazines, cheap foods and so on.
Most customers (30)___________ go to a supermarket buy goods from a shopping list. They know exactly what they need to buy. They do the shopping according to a plan.
Question 29:
Đáp án: B
Câu 30:
17/06/2026Read the following passage, then choose the correct answer to questions.
Today, supermarkets are found in almost every large city in the world. But the first supermarket (26)_________ opened only fifty years ago. It was opened in New York by a man named Michael Cullen.
A supermarket is different (27)___________other types of stores in several ways. In supermarkets, goods are placed on open shelves. The (28)__________ choose what they want and take them to the checkout counter. This means that fewer shop assistants are needed than in other stores. The way products are displayed is another difference between supermarkets and many other types of stores; (29)___________ example, in supermarkets, there is usually a display of small inexpensive items just in front of the checkout counter: candies, chocolates, magazines, cheap foods and so on.
Most customers (30)___________ go to a supermarket buy goods from a shopping list. They know exactly what they need to buy. They do the shopping according to a plan.
Question 30:
Đáp án: A
Câu 31:
17/06/2026Rewrite each sentences, beginning as shown, so that the meaning stay the same.
If he doesn't work harder, he'll lose his job.
Unless ................................................................
Đáp án: Unless he works harder, he will lose his job.
Câu 32:
17/06/2026It has started to rain, so stop playing tennis.
We stopped playing tennis.........................................
Đáp án: .... because of the rain
Câu 33:
17/06/2026"Why don't we buy this picture as a wedding present, Tom?"
Jane suggested Tom ...............................................................
Đáp án: .... buying this picture as a wedding present
Câu 34:
17/06/2026He asked: "Where did you go with your friend yesterday?"
He asked me .........................................................
Đáp án: where I had gone with my friends the previous day.
Câu 35:
17/06/2026They last visited their home village five years ago.
They have not ..................................................
Đáp án: .... visited their home village for 5 years.
Bài thi liên quan
-
Đề thi giữa kì 2 Tiếng Anh 9 có đáp án (Đề 1)
-
32 câu hỏi
-
15 phút
-
-
Đề thi giữa kì 2 Tiếng Anh 9 có đáp án (Đề 2)
-
35 câu hỏi
-
15 phút
-
-
Đề thi giữa kì 2 Tiếng Anh 9 có đáp án (Đề 4)
-
26 câu hỏi
-
15 phút
-
-
Đề thi giữa kì 2 Tiếng Anh 9 có đáp án (Đề 5)
-
25 câu hỏi
-
15 phút
-
Có thể bạn quan tâm
- Top 5 Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 9 Học kì 2 có đáp án (2572 lượt thi)
- Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 9 Học kì 2 có đáp án (2234 lượt thi)
- Đề thi giữa kì 2 Tiếng Anh 9 có đáp án (3135 lượt thi)
- Đề thi Tiếng Anh 9 Học kì 2 có đáp án (5229 lượt thi)
- Đề kiểm tra giữa học kì 2 môn Tiếng Anh 9 có đáp án (Mới nhất) (34488 lượt thi)
- Đề kiểm tra cuối học kì 2 Tiếng Anh 9 có đáp án (Mới nhất) (19642 lượt thi)
- Top 5 Đề thi giữa kì 2 Tiếng Anh 9 có đáp án (2827 lượt thi)
Các bài thi hot trong chương
- Đề kiểm tra Cuối kì 1 Tiếng Anh 9 có đáp án (Mới nhất) (33740 lượt thi)
- 20 Đề thi giữa học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 9 (12340 lượt thi)
- Bộ 40 đề thi chính thức Tiếng Anh vào 10 năm 2020-2021 (Có đáp án) (11244 lượt thi)
- Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 9 Học kì I có đáp án (3799 lượt thi)
- Đề thi giữa kì 1 Tiếng Anh 9 có đáp án (3570 lượt thi)
- Đề thi Tiếng Anh 9 Học kì 1 có đáp án (3074 lượt thi)
- Top 5 Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 9 Học kì 1 có đáp án (2114 lượt thi)
