Top 5 Đề thi giữa kì 2 Tiếng Anh 9 có đáp án
Đề thi giữa kì 2 Tiếng Anh 9 có đáp án (Đề 2)
-
2829 lượt thi
-
35 câu hỏi
-
15 phút
Danh sách câu hỏi
Câu 1:
17/06/2026Choose the word whose underlined and bold part is pronounced differently
Đáp án: B
Câu 2:
17/06/2026Choose the word whose underlined and bold part is pronounced differently
Đáp án: A
Câu 3:
17/06/2026Choose the word that has the stress different from that of the other words
Đáp án: A
Câu 4:
17/06/2026Choose the word that has the stress different from that of the other words
Đáp án: C
Câu 5:
17/06/2026Choose the best answer among A, B, C or D that best completes each sentence
What should we do to ............ the environment?
Đáp án: C
Câu 6:
17/06/2026It rained heavily last night, ........... all the children got wet.
Đáp án: C
Câu 7:
17/06/2026Unless you understand, I ............. explain it again to you.
Đáp án: A
Câu 12:
17/06/2026The story was short. ................, the students enjoyed it very much.
Đáp án: B
Câu 13:
17/06/2026I have to ................. my younger brother when my parents are at work.
Đáp án: A
Câu 14:
17/06/2026We should turn ............. the faucets carefully after use.
Đáp án: B
Câu 16:
17/06/2026I went to the dentist's yesterday ................. I had a toothache.
Đáp án: A
Câu 17:
17/06/2026Supply the correct form or verb in the bracket
My father suggested (take).................. showers to save water.
Đáp án: not taking
Câu 18:
17/06/2026The air in the city is very .......................... (pollute)
Đáp án: polluted (adj) bị ô nhiễm
Từ cần điền là một tính từ bổ nghĩa cho động từ ‘to be’ đứng trước mô tả chủ ngữ ‘the air – không khí’.
Dịch nghĩa: Không khí ở thành phố rất là ô nhiễm.
Câu 19:
17/06/2026I think we should ............ (give) poor children books, notebooks, and school things.
Đáp án: give
Câu 20:
17/06/2026He enjoys (listen) ............. to music in her free time.
Đáp án: listening
Câu 21:
17/06/2026Rewrite the following sentences without changing their meanings
Why don't you ask her yourself?
I suggest ......................................................................
Đáp án: I suggest you ask her yourself.
Cấu trúc ‘suggest somebody + Vo’: gợi ý, khuyên nhủ ai làm gì
Dịch nghĩa: Sao cậu không tự hỏi cô ấy đi?
= Tôi gợi ý cậu tự hỏi cô ấy đi.
Câu 22:
17/06/2026His wife said "Let's have dinner after the theater"
His wife suggested ..........................................................
Đáp án: .... having dinner after the theater.
Câu 23:
17/06/2026What about going out together tonight?
Shall ...........................................................................?
Đáp án: Shall we go out together tonight?
Câu 24:
17/06/2026Let's protest against the use of nuclear power.
How about ....................................................................?
Đáp án: How about protesting against the use of nuclear power?
Câu 25:
17/06/2026I can't take you to the airport because I don't have a car.
If I ..............................................................................
Đáp án: If I had a car, I could take you to the airport.
Câu 26:
17/06/2026Choose the word or phrase in the box that best fits the blank space in the following passage.

Quesion 1:
Đáp án: luxuries
Câu 27:
17/06/2026Choose the word or phrase in the box that best fits the blank space in the following passage.

In Western countries, electricity, gas, and water are not .............. (1) but necessities. Companies now realize that ................. (2) want products that will not only work ..................... (3), but also save money.
For most North American households, .................... (4) accounts for 10 percent to 15 percent of the electricity bill. However, this amount can be ...................... (5) by replacing an ordinary 100- watt light bulb with an energy saving bulb. These bulbs use a quarter of the electricity of standard bulbs and ...................... (6) eight times longer. Therefore consumers can ..................... (7) about US$7 to US$21 per bulb. In Europe, there is a .................... (8) scheme for refrigerators, freezers, washing machines and tumble dryers. The label tells the consumers how much energy .................... (9) each model has, compared with other appliances ........................ (10) the same category.
Question 2:
Đáp án: consumers
Câu 28:
17/06/2026Choose the word or phrase in the box that best fits the blank space in the following passage.

In Western countries, electricity, gas, and water are not .............. (1) but necessities. Companies now realize that ................. (2) want products that will not only work ..................... (3), but also save money.
For most North American households, .................... (4) accounts for 10 percent to 15 percent of the electricity bill. However, this amount can be ...................... (5) by replacing an ordinary 100- watt light bulb with an energy saving bulb. These bulbs use a quarter of the electricity of standard bulbs and ...................... (6) eight times longer. Therefore consumers can ..................... (7) about US$7 to US$21 per bulb. In Europe, there is a .................... (8) scheme for refrigerators, freezers, washing machines and tumble dryers. The label tells the consumers how much energy .................... (9) each model has, compared with other appliances ........................ (10) the same category.
Question 3:
Đáp án: effectively
Câu 29:
17/06/2026Choose the word or phrase in the box that best fits the blank space in the following passage.

In Western countries, electricity, gas, and water are not .............. (1) but necessities. Companies now realize that ................. (2) want products that will not only work ..................... (3), but also save money.
For most North American households, .................... (4) accounts for 10 percent to 15 percent of the electricity bill. However, this amount can be ...................... (5) by replacing an ordinary 100- watt light bulb with an energy saving bulb. These bulbs use a quarter of the electricity of standard bulbs and ...................... (6) eight times longer. Therefore consumers can ..................... (7) about US$7 to US$21 per bulb. In Europe, there is a .................... (8) scheme for refrigerators, freezers, washing machines and tumble dryers. The label tells the consumers how much energy .................... (9) each model has, compared with other appliances ........................ (10) the same category.
Question 4:
Đáp án: lighting
Câu 30:
17/06/2026Choose the word or phrase in the box that best fits the blank space in the following passage.

In Western countries, electricity, gas, and water are not .............. (1) but necessities. Companies now realize that ................. (2) want products that will not only work ..................... (3), but also save money.
For most North American households, .................... (4) accounts for 10 percent to 15 percent of the electricity bill. However, this amount can be ...................... (5) by replacing an ordinary 100- watt light bulb with an energy saving bulb. These bulbs use a quarter of the electricity of standard bulbs and ...................... (6) eight times longer. Therefore consumers can ..................... (7) about US$7 to US$21 per bulb. In Europe, there is a .................... (8) scheme for refrigerators, freezers, washing machines and tumble dryers. The label tells the consumers how much energy .................... (9) each model has, compared with other appliances ........................ (10) the same category.
Question 5:
Đáp án: reduced
Câu 31:
17/06/2026Choose the word or phrase in the box that best fits the blank space in the following passage.

In Western countries, electricity, gas, and water are not .............. (1) but necessities. Companies now realize that ................. (2) want products that will not only work ..................... (3), but also save money.
For most North American households, .................... (4) accounts for 10 percent to 15 percent of the electricity bill. However, this amount can be ...................... (5) by replacing an ordinary 100- watt light bulb with an energy saving bulb. These bulbs use a quarter of the electricity of standard bulbs and ...................... (6) eight times longer. Therefore consumers can ..................... (7) about US$7 to US$21 per bulb. In Europe, there is a .................... (8) scheme for refrigerators, freezers, washing machines and tumble dryers. The label tells the consumers how much energy .................... (9) each model has, compared with other appliances ........................ (10) the same category.
Question 6:
Đáp án: last
Câu 32:
17/06/2026Choose the word or phrase in the box that best fits the blank space in the following passage.

Question 7:
Đáp án: save
Câu 33:
17/06/2026Choose the word or phrase in the box that best fits the blank space in the following passage.

In Western countries, electricity, gas, and water are not .............. (1) but necessities. Companies now realize that ................. (2) want products that will not only work ..................... (3), but also save money.
For most North American households, .................... (4) accounts for 10 percent to 15 percent of the electricity bill. However, this amount can be ...................... (5) by replacing an ordinary 100- watt light bulb with an energy saving bulb. These bulbs use a quarter of the electricity of standard bulbs and ...................... (6) eight times longer. Therefore consumers can ..................... (7) about US$7 to US$21 per bulb. In Europe, there is a .................... (8) scheme for refrigerators, freezers, washing machines and tumble dryers. The label tells the consumers how much energy .................... (9) each model has, compared with other appliances ........................ (10) the same category.
Question 8:
Đáp án: labeling
Câu 34:
17/06/2026Choose the word or phrase in the box that best fits the blank space in the following passage.

In Western countries, electricity, gas, and water are not .............. (1) but necessities. Companies now realize that ................. (2) want products that will not only work ..................... (3), but also save money.
For most North American households, .................... (4) accounts for 10 percent to 15 percent of the electricity bill. However, this amount can be ...................... (5) by replacing an ordinary 100- watt light bulb with an energy saving bulb. These bulbs use a quarter of the electricity of standard bulbs and ...................... (6) eight times longer. Therefore consumers can ..................... (7) about US$7 to US$21 per bulb. In Europe, there is a .................... (8) scheme for refrigerators, freezers, washing machines and tumble dryers. The label tells the consumers how much energy .................... (9) each model has, compared with other appliances ........................ (10) the same category.
Question 9:
Đáp án: efficiency
Câu 35:
17/06/2026Choose the word or phrase in the box that best fits the blank space in the following passage.

In Western countries, electricity, gas, and water are not .............. (1) but necessities. Companies now realize that ................. (2) want products that will not only work ..................... (3), but also save money.
For most North American households, .................... (4) accounts for 10 percent to 15 percent of the electricity bill. However, this amount can be ...................... (5) by replacing an ordinary 100- watt light bulb with an energy saving bulb. These bulbs use a quarter of the electricity of standard bulbs and ...................... (6) eight times longer. Therefore consumers can ..................... (7) about US$7 to US$21 per bulb. In Europe, there is a .................... (8) scheme for refrigerators, freezers, washing machines and tumble dryers. The label tells the consumers how much energy .................... (9) each model has, compared with other appliances ........................ (10) the same category.
Question 10:
Đáp án: in
Bài thi liên quan
-
Đề thi giữa kì 2 Tiếng Anh 9 có đáp án (Đề 1)
-
32 câu hỏi
-
15 phút
-
-
Đề thi giữa kì 2 Tiếng Anh 9 có đáp án (Đề 3)
-
35 câu hỏi
-
15 phút
-
-
Đề thi giữa kì 2 Tiếng Anh 9 có đáp án (Đề 4)
-
26 câu hỏi
-
15 phút
-
-
Đề thi giữa kì 2 Tiếng Anh 9 có đáp án (Đề 5)
-
25 câu hỏi
-
15 phút
-
Có thể bạn quan tâm
- Top 5 Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 9 Học kì 2 có đáp án (2572 lượt thi)
- Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 9 Học kì 2 có đáp án (2234 lượt thi)
- Đề thi giữa kì 2 Tiếng Anh 9 có đáp án (3135 lượt thi)
- Đề thi Tiếng Anh 9 Học kì 2 có đáp án (5229 lượt thi)
- Đề kiểm tra giữa học kì 2 môn Tiếng Anh 9 có đáp án (Mới nhất) (34488 lượt thi)
- Đề kiểm tra cuối học kì 2 Tiếng Anh 9 có đáp án (Mới nhất) (19642 lượt thi)
- Top 5 Đề thi giữa kì 2 Tiếng Anh 9 có đáp án (2828 lượt thi)
Các bài thi hot trong chương
- Đề kiểm tra Cuối kì 1 Tiếng Anh 9 có đáp án (Mới nhất) (33740 lượt thi)
- 20 Đề thi giữa học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 9 (12340 lượt thi)
- Bộ 40 đề thi chính thức Tiếng Anh vào 10 năm 2020-2021 (Có đáp án) (11244 lượt thi)
- Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 9 Học kì I có đáp án (3799 lượt thi)
- Đề thi giữa kì 1 Tiếng Anh 9 có đáp án (3570 lượt thi)
- Đề thi Tiếng Anh 9 Học kì 1 có đáp án (3074 lượt thi)
- Top 5 Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 9 Học kì 1 có đáp án (2114 lượt thi)
