Top 5 Đề thi Tiếng Anh lớp 5 Giữa học kì 1 có đáp án
Đề thi Tiếng Anh 5 Giữa học kì 1 có đáp án (Đề 5)
-
2521 lượt thi
-
13 câu hỏi
-
45 phút
Danh sách câu hỏi
Câu 1:
17/06/2026Match the sentences
1. What’s your address? | a. I always do morning exercise |
2. What’s the village like? | b. twice a week |
3. What do you do in the morning? | c. It’s small and quiet |
4. How often do you have English? | d. It’s 81 Tran Hung Dao Street |
Đáp án:
| 1 – d | 2 – c | 3 – a | 4 - b |
|---|
Câu 2:
17/06/2026Put the words in order.
will / the countryside / I / in / be.
……………………………………
Đáp án: I will be in the countryside.
Câu 3:
17/06/2026went to / Phu Quoc / island / I.
……………………………………
Đáp án: I went to Phu Quoc island.
Câu 4:
17/06/2026do / tomorrow / what / will / you ?
……………………………………
Đáp án: What will you do tomorrow?
Câu 5:
17/06/2026did / on / go / where / holiday / you ?
…………………………………
Đáp án: Where did you go on holiday?
Câu 6:
17/06/2026Read and complete.
had Sunday did do
Mai: When was Linda’s birthday party?
Phong: It was last…………………..
Đáp án: Sunday
Câu 7:
17/06/2026Read and complete.
had Sunday did do
Mai: Did you go to the party?
Phong: Yes, I …………
Đáp án: did
Câu 8:
17/06/2026Read and complete.
had Sunday did do
Mai: What did you…………..at the party?
Đáp án: do
Câu 9:
17/06/2026Read and complete.
had Sunday did do
Phong: First, we gave her presents. Then we played a lot of games. In the end, we…………… nice food and drink.
Đáp án: had
Bài thi liên quan
-
Đề thi Tiếng Anh 5 Giữa học kì 1 có đáp án (Đề 1)
-
25 câu hỏi
-
45 phút
-
-
Đề thi Tiếng Anh 5 Giữa học kì 1 có đáp án (Đề 2)
-
25 câu hỏi
-
45 phút
-
-
Đề thi Tiếng Anh 5 Giữa học kì 1 có đáp án (Đề 3)
-
30 câu hỏi
-
45 phút
-
-
Đề thi Tiếng Anh 5 Giữa học kì 1 có đáp án (Đề 4)
-
22 câu hỏi
-
45 phút
-
Các bài thi hot trong chương
- Top 5 Đề thi Tiếng Anh lớp 5 Cuối học kì 2 có đáp án (2672 lượt thi)
- Top 5 Đề thi Tiếng Anh lớp 5 Giữa học kì 2 có đáp án (2461 lượt thi)
- Top 5 Đề thi Tiếng Anh lớp 5 Cuối học kì 1 có đáp án (2447 lượt thi)
- Đề thi Tiếng Anh lớp 5 Học kì 2 cực hay, có đáp án (894 lượt thi)
