Top 5 Đề thi giữa kì 2 Tiếng Anh 11 có đáp án
Đề thi giữa kì 2 Tiếng Anh 11 có đáp án (Đề 3)
-
3296 lượt thi
-
35 câu hỏi
-
15 phút
Danh sách câu hỏi
Câu 1:
17/06/2026Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the most suitable response to complete each of the following exchanges.
Brian wants to borrow Andrew’s cellphone for a while.
Brian: “Do you mind if I use your cellphone for a while?” – Andrew: “__________.”
Đáp án: C
Câu 2:
17/06/2026Alice and Sarah are talking about their study at school.
Alice: “I think that your study result is much better.” – Sarah: “___________.”
Đáp án: B
Câu 3:
17/06/2026Pick out the word that has the primary stress different from that of the other words.
Đáp án: B
Câu 4:
17/06/2026Pick out the word that has the primary stress different from that of the other words.
Đáp án: D
Câu 5:
17/06/2026Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the underlined part that needs correction in each of the following questions
Most vacationers can’t stand travelling in packed cars or stay in dirty hotel rooms.
Đáp án: D
Câu 6:
17/06/2026Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the underlined part that needs correction in each of the following questions
Every country has its own traditions, some of them have existed for centuries.
Đáp án: C
Câu 7:
17/06/2026Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the underlined part that needs correction in each of the following questions
The shocking news in newspapers are what people are talking about this morning.
Đáp án: C
Câu 8:
17/06/2026Choose the most suitable words or phrases to fill in the blanks.
We’d better ________ early so as to avoid the heavy traffic.
Đáp án: A
Câu 9:
17/06/2026When you come out of the lift, you will see 2 doors, a red one and a blue one. My door is ________ blue.
Đáp án: D
Câu 10:
17/06/2026By the end of next year, Geogre __________ Japanese for 2 months.
Đáp án: C
Câu 11:
17/06/2026Because I was short ________ money to buy a book yesterday, I had to borrow some from my friend.
Đáp án: B
Câu 12:
17/06/2026The suspect is believed _________ by the police some days ago.
Đáp án: C
Câu 13:
17/06/2026In American culture, people avoid asking someone about age, ________, and salary because this is considered impolite.
Đáp án: D
Câu 14:
17/06/2026My sister is _______ seafood, so she never tries these delicious dishes.
Đáp án: A
Câu 16:
17/06/2026Many plants and animals are now under threat of ___________.
Đáp án: C
Câu 18:
17/06/2026It never __________ his mind that his dishonesty would be discovered.
Đáp án: A
Câu 20:
17/06/2026Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the others.
Đáp án: A
Câu 21:
17/06/2026Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the others.
Đáp án: B
Câu 22:
17/06/2026Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word OPPOSITE in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions.
Question: Think about the interviewer’s comments because they may help you prepare better when you are called for the next job interview.
Đáp án: A
Câu 23:
17/06/2026Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word OPPOSITE in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions.
Question: Life on Earth is disappearing fast and will continue to do so unless urgent action is taken.
Đáp án: C
Câu 24:
17/06/2026Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the word or phrase that is CLOSEST in meaning to the underlined part in each of the following questions.
Question: Sorry, I can’t come to your party. I am snowed under with work at the moment.
Đáp án: D
Câu 25:
17/06/2026Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the word or phrase that is CLOSEST in meaning to the underlined part in each of the following questions.
Question: The consequences of the typhoon were disatrous due to the lack of effective measures.
Đáp án: B
Câu 26:
17/06/2026Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the sentence that is closest in meaning.
“Would you like a cup of coffee?” he said.
Đáp án A
Dịch nghĩa: “Bạn có muốn một tách cà phê không?” anh ấy nói.
A. Anh ấy hỏi tôi liệu tôi có muốn một tách cà phê không.
B. Anh ấy mời tôi một tách cà phê.
C. Anh ấy tự hỏi liệu tôi có muốn một tách cà phê không.
D. Anh ấy muốn tôi uống một tách cà phê.
Câu hỏi gốc là một lời mời, và khi chuyển sang câu gián tiếp, cách diễn đạt chính xác là hỏi liệu người đó có muốn cà phê hay không.
Cấu trúc viết lại câu trực tiếp – gián tiếp dạng Yes/No question: S + asked/wondered/wanted to know + if/whether + S + V(lùi thì) + O
you → I
would you like → I would like
Câu 28:
17/06/2026It is certain that he didn’t finish his homework last night because he spent all night playing computer games.
Đáp án: D
Câu 29:
17/06/2026The new retaurant looks good. However, it seems to have few customers.
Đáp án: D
Câu 31:
17/06/2026Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct word or phrase for each of the blanks.
During the last 400 years, most scientists have (31)_______ on mathematics for the development of their inventions or discoveries. However, one great British scientist, Michael Faraday, did not make (32)_______ of mathematics. Faraday, the son of a poor blacksmith, was born in London in 1791 and had no education beyond reading and writing.
In 1812, Faraday was hired as a bottle washer by the great chemist Humphrey Davy. Later, Faraday became a greater scientist than Davy, making the last years of Davy’s life embittered (33)________ jealousy. Faraday made the first electric motor in 1821, a device that used electricity to produce movement. Then Faraday became interested in the relationship between electricity and magnetism. In 1831, he (34)_________ that when a magnet is moved near a wire, electricity flows in the wire. With this discovery, he produced a machine for making electricity called dynamo. Faraday then went on to show how electricity affects chemical substances.
Because Faraday believed that money should be given to the poor, when he grew old, he was very poor. However , Queen Victoria (35)________ him for his discoveries by giving him a stipend and a house. He died in 1867.
Question 31:
Đáp án: C
Câu 32:
17/06/2026Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct word or phrase for each of the blanks.
During the last 400 years, most scientists have (31)_______ on mathematics for the development of their inventions or discoveries. However, one great British scientist, Michael Faraday, did not make (32)_______ of mathematics. Faraday, the son of a poor blacksmith, was born in London in 1791 and had no education beyond reading and writing.
In 1812, Faraday was hired as a bottle washer by the great chemist Humphrey Davy. Later, Faraday became a greater scientist than Davy, making the last years of Davy’s life embittered (33)________ jealousy. Faraday made the first electric motor in 1821, a device that used electricity to produce movement. Then Faraday became interested in the relationship between electricity and magnetism. In 1831, he (34)_________ that when a magnet is moved near a wire, electricity flows in the wire. With this discovery, he produced a machine for making electricity called dynamo. Faraday then went on to show how electricity affects chemical substances.
Because Faraday believed that money should be given to the poor, when he grew old, he was very poor. However , Queen Victoria (35)________ him for his discoveries by giving him a stipend and a house. He died in 1867.
Question 32:
Đáp án: B
Câu 33:
17/06/2026Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct word or phrase for each of the blanks.
During the last 400 years, most scientists have (31)_______ on mathematics for the development of their inventions or discoveries. However, one great British scientist, Michael Faraday, did not make (32)_______ of mathematics. Faraday, the son of a poor blacksmith, was born in London in 1791 and had no education beyond reading and writing.
In 1812, Faraday was hired as a bottle washer by the great chemist Humphrey Davy. Later, Faraday became a greater scientist than Davy, making the last years of Davy’s life embittered (33)________ jealousy. Faraday made the first electric motor in 1821, a device that used electricity to produce movement. Then Faraday became interested in the relationship between electricity and magnetism. In 1831, he (34)_________ that when a magnet is moved near a wire, electricity flows in the wire. With this discovery, he produced a machine for making electricity called dynamo. Faraday then went on to show how electricity affects chemical substances.
Because Faraday believed that money should be given to the poor, when he grew old, he was very poor. However , Queen Victoria (35)________ him for his discoveries by giving him a stipend and a house. He died in 1867.
Question 33:
Đáp án: D
Câu 34:
17/06/2026Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct word or phrase for each of the blanks.
During the last 400 years, most scientists have (31)_______ on mathematics for the development of their inventions or discoveries. However, one great British scientist, Michael Faraday, did not make (32)_______ of mathematics. Faraday, the son of a poor blacksmith, was born in London in 1791 and had no education beyond reading and writing.
In 1812, Faraday was hired as a bottle washer by the great chemist Humphrey Davy. Later, Faraday became a greater scientist than Davy, making the last years of Davy’s life embittered (33)________ jealousy. Faraday made the first electric motor in 1821, a device that used electricity to produce movement. Then Faraday became interested in the relationship between electricity and magnetism. In 1831, he (34)_________ that when a magnet is moved near a wire, electricity flows in the wire. With this discovery, he produced a machine for making electricity called dynamo. Faraday then went on to show how electricity affects chemical substances.
Because Faraday believed that money should be given to the poor, when he grew old, he was very poor. However , Queen Victoria (35)________ him for his discoveries by giving him a stipend and a house. He died in 1867.
Question 34:
Đáp án: C
Câu 35:
17/06/2026Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct word or phrase for each of the blanks.
During the last 400 years, most scientists have (31)_______ on mathematics for the development of their inventions or discoveries. However, one great British scientist, Michael Faraday, did not make (32)_______ of mathematics. Faraday, the son of a poor blacksmith, was born in London in 1791 and had no education beyond reading and writing.
In 1812, Faraday was hired as a bottle washer by the great chemist Humphrey Davy. Later, Faraday became a greater scientist than Davy, making the last years of Davy’s life embittered (33)________ jealousy. Faraday made the first electric motor in 1821, a device that used electricity to produce movement. Then Faraday became interested in the relationship between electricity and magnetism. In 1831, he (34)_________ that when a magnet is moved near a wire, electricity flows in the wire. With this discovery, he produced a machine for making electricity called dynamo. Faraday then went on to show how electricity affects chemical substances.
Because Faraday believed that money should be given to the poor, when he grew old, he was very poor. However , Queen Victoria (35)________ him for his discoveries by giving him a stipend and a house. He died in 1867.
Question 35:
Đáp án: A
Bài thi liên quan
-
Đề thi giữa kì 2 Tiếng Anh 11 có đáp án (Đề 1)
-
35 câu hỏi
-
15 phút
-
-
Đề thi giữa kì 2 Tiếng Anh 11 có đáp án (Đề 2)
-
30 câu hỏi
-
45 phút
-
-
Đề thi giữa kì 2 Tiếng Anh 11 có đáp án (Đề 4)
-
35 câu hỏi
-
15 phút
-
-
Đề thi giữa kì 2 Tiếng Anh 11 có đáp án (Đề 5)
-
35 câu hỏi
-
45 phút
-
Có thể bạn quan tâm
- Top 5 Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 11 Học kì 2 có đáp án (2321 lượt thi)
- Top 5 Đề thi giữa kì 2 Tiếng Anh 11 có đáp án (3295 lượt thi)
- Đề kiểm tra giữa học kì 2 môn Tiếng Anh 11 có đáp án (Mới nhất) (3085 lượt thi)
- Đề kiểm tra cuối học kì 2 Tiếng anh 11 có đáp án (Mới nhất) (24012 lượt thi)
- Đề thi giữa học kì 2 môn Tiếng Anh lớp 11 có đáp án (11165 lượt thi)
Các bài thi hot trong chương
- Đề thi giữa học kì 1 Tiếng anh 11 có đáp án (18051 lượt thi)
- Đề kiểm tra Học kì 1 Tiếng Anh 11 có đáp án (Mới nhất) (12307 lượt thi)
- Đề thi Tiếng anh 11 Giữa kì 1 có đáp án (6041 lượt thi)
- Top 5 Đề thi giữa kì 1 Tiếng Anh 11 có đáp án (3176 lượt thi)
- Top 5 Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 11 Học kì 1 có đáp án (2970 lượt thi)
- Đề thi Tiếng Anh 11 Học kì 1 có đáp án (2493 lượt thi)
