Đề thi giữa kì 2 Tiếng Anh 7 Thí điểm có đáp án
Đề thi giữa kì 2 Tiếng Anh 7 Thí điểm có đáp án (Đề 5)
-
2839 lượt thi
-
23 câu hỏi
-
45 phút
Danh sách câu hỏi
Câu 5:
17/06/2026Match the names of festival with the reasons for holding them
Đáp án:
1 - C | 2 - A | 3 - B | 4 - D |
Câu 6:
17/06/2026Choose the correct answer A, B, C or D for each of the gap
Ewan McGregor was (1) _____ in Scotland in 1971. He decided to be an (2)_____ when he was only nine and he made his first film (3) _____ 1992. So far in his career he has appeared with a lot of different types of films, including comedies, musical, dramas and the Star Wars movies. In his career Ewan has worked with actresses like Cameron Diaz and Nicole Kidman, and his films have won (4)_____ of awards. He said that he loved his career very much.
Question 1:
Đáp án: B
Câu 7:
17/06/2026Choose the correct answer A, B, C or D for each of the gap
Ewan McGregor was (1) _____ in Scotland in 1971. He decided to be an (2)_____ when he was only nine and he made his first film (3) _____ 1992. So far in his career he has appeared with a lot of different types of films, including comedies, musical, dramas and the Star Wars movies. In his career Ewan has worked with actresses like Cameron Diaz and Nicole Kidman, and his films have won (4)_____ of awards. He said that he loved his career very much.
Question 2:
Đáp án: C
Câu 8:
17/06/2026Choose the correct answer A, B, C or D for each of the gap
Ewan McGregor was (1) _____ in Scotland in 1971. He decided to be an (2)_____ when he was only nine and he made his first film (3) _____ 1992. So far in his career he has appeared with a lot of different types of films, including comedies, musical, dramas and the Star Wars movies. In his career Ewan has worked with actresses like Cameron Diaz and Nicole Kidman, and his films have won (4)_____ of awards. He said that he loved his career very much.
Question 3:
Đáp án: A
Câu 9:
17/06/2026Choose the correct answer A, B, C or D for each of the gap
Ewan McGregor was (1) _____ in Scotland in 1971. He decided to be an (2)_____ when he was only nine and he made his first film (3) _____ 1992. So far in his career he has appeared with a lot of different types of films, including comedies, musical, dramas and the Star Wars movies. In his career Ewan has worked with actresses like Cameron Diaz and Nicole Kidman, and his films have won (4)_____ of awards. He said that he loved his career very much.
Question 4:
Đáp án: B
Câu 10:
17/06/2026Answer the questions:
Ewan McGregor was (1) _____ in Scotland in 1971. He decided to be an (2)_____ when he was only nine and he made his first film (3) _____ 1992. So far in his career he has appeared with a lot of different types of films, including comedies, musical, dramas and the Star Wars movies. In his career Ewan has worked with actresses like Cameron Diaz and Nicole Kidman, and his films have won (4)_____ of awards. He said that he loved his career very much.
Question: What does Ewan McGregor do? .................................................................
Đáp án: He is an actor.
Câu 11:
17/06/2026Answer the questions:
Ewan McGregor was (1) _____ in Scotland in 1971. He decided to be an (2)_____ when he was only nine and he made his first film (3) _____ 1992. So far in his career he has appeared with a lot of different types of films, including comedies, musical, dramas and the Star Wars movies. In his career Ewan has worked with actresses like Cameron Diaz and Nicole Kidman, and his films have won (4)_____ of awards. He said that he loved his career very much.
Question: Has he ever worked with Nicole Kidman? ............................................................
Đáp án: Yes, he has
Câu 12:
17/06/2026Choose the correct answer A, B, C or D to complete each following sentence
My father __________the bus to work every day, but I cycle.
Đáp án: A
Câu 14:
17/06/2026____________ being frightened by the images, Lan still liked the film so much.
Đáp án: B
Câu 16:
17/06/2026Find a mistake and correct it
The (A) end of the (B) film (C) was so (D) moved.
Đáp án: D → moving
Câu 17:
17/06/2026Find a mistake and correct it
I used to (A) went to school (B) on foot when I (C) was in primary (D) school.
Đáp án: A → go
Câu 18:
17/06/2026Supply the correct tenses of the verbs in brackets
There (be)……….. a lot of water in the bottle.
Đáp án: is
Câu 19:
17/06/2026Supply the correct tenses of the verbs in brackets
They (know)…………….......... each other for 10 years.
Đáp án: have known
Câu 20:
17/06/2026Rewrite the sentences, so that their meaning stays the same, using the words given
The play was so boring. However, Hoa saw it from beginning to end.
⇒ Although …………………………………………………………….
Đáp án: Although the play was so boring, Hoa saw it from beginning to end
Câu 21:
17/06/2026Rewrite the sentences, so that their meaning stays the same, using the words given
I often walked to school when I was a student.
⇒ I used……………………………………
Đáp án: I used to walk to school when I was a student.
Câu 22:
17/06/2026Make questions for the underlined parts in each following sentence
It’s about 8 km from Phuc Yen town to Ha Noi.
⇒……………………………………………………………………….?
Đáp án: How far is it from Phuc Yen town to Ha Noi?
Câu 23:
17/06/2026Make questions for the underlined parts in each following sentence
Last year I went to Hai Luu Buffalo Fighting Festival with my parents.
⇒……………………………………………………………………….?
Đáp án “When did you go to Hai Luu Buffalo Fighting Festival with my parents?”
Ta có: “last year” – nói về thời gian => để tạo câu hỏi, ta sử dụng từ để hỏi “when”
Cấu trúc câu hỏi “When + trợ động từ + S + V_inf + O?”
Dịch nghĩa: “Năm ngoái, tôi đã đi xem hội chọi trâu Hải Lựu với bố mẹ của tôi.
= Khi nào bạn đi hội chọi trâu Hải Lựu với bố mẹ tôi?”
Bài thi liên quan
-
Đề thi giữa kì 2 Tiếng Anh 7 Thí điểm có đáp án (Đề 1)
-
25 câu hỏi
-
45 phút
-
-
Đề thi giữa kì 2 Tiếng Anh 7 Thí điểm có đáp án (Đề 2)
-
24 câu hỏi
-
45 phút
-
-
Đề thi giữa kì 2 Tiếng Anh 7 Thí điểm có đáp án (Đề 3)
-
34 câu hỏi
-
45 phút
-
-
Đề thi giữa kì 2 Tiếng Anh 7 Thí điểm có đáp án (Đề 4)
-
27 câu hỏi
-
45 phút
-
Có thể bạn quan tâm
- Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 7 Thí điểm Học kì 2 có đáp án (1978 lượt thi)
- Đề thi giữa kì 2 Tiếng Anh 7 Thí điểm có đáp án (2838 lượt thi)
- Đề thi Tiếng Anh 7 Thí điểm Học kì 2 có đáp án (3200 lượt thi)
Các bài thi hot trong chương
- Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 7 Thí điểm Học kì 1 có đáp án (3491 lượt thi)
- Đề thi Tiếng Anh 7 Thí điểm Học kì 1 có đáp án (2948 lượt thi)
- Đề thi giữa kì 1 Tiếng Anh 7 Thí điểm có đáp án (2813 lượt thi)
