Trang chủ Lớp 11 Tiếng Anh (mới) Trắc nghiệm Tiếng Anh 11 Unit 6 (có đáp án): Global Warming

Trắc nghiệm Tiếng Anh 11 Unit 6 (có đáp án): Global Warming

Trắc nghiệm Tiếng anh 11 Unit 6: Global Warming (Listening)

  • 3575 lượt thi

  • 10 câu hỏi

  • 20 phút

Danh sách câu hỏi

Câu 1:

17/06/2026

Listen to a short talk about global warming and decide if the following sentences are True or False. Your browser does not support the audio element.

Question :Global warming is one of the biggest problems today.

Xem đáp án

Đáp án: B

Câu hỏi. Sự nóng lên toàn cầu là một trong những vấn đề lớn nhất hiện nay.

=> sai

Thông tin: Global warming is the biggest problem in the world today.


Câu 2:

17/06/2026

Listen to a short talk about global warming and decide if the following sentences are True or False. Your browser does not support the audio element.

Question :Everyone know about it and they are trying to stop it.

Xem đáp án

Đáp án: B

Câu hỏi. Mọi người đều biết về nó và họ đang cố gắng ngăn chặn nó.

=> sai

Thông tin: Everyone know about it but not everyone is trying to stop it.


Câu 3:

17/06/2026

Listen to a short talk about global warming and decide if the following sentences are True or False. Your browser does not support the audio element.

Question: Many world leaders are more interested in blaming other countries for the crisis.

Xem đáp án

Đáp án: A

Câu hỏi. Nhiều nhà lãnh đạo trên thế giới đang chú ý đến việc đổ lỗi cho các quốc gia khác về cuộc khủng hoảng này.

=> đúng

Thông tin: Many world leaders are more interested in blaming other countries for the crisis.


Câu 4:

17/06/2026

Listen to a short talk about global warming and decide if the following sentences are True or False. Your browser does not support the audio element.

Question: Countries like China, India and Russia say they will not act unless the UK takes more action.

Xem đáp án

Đáp án: B

Câu hỏi: Các nước như Trung Quốc, Ấn Độ và Nga cho biết họ sẽ không hành động trừ khi Vương quốc Anh có nhiều hành động hơn.

=> sai

Thông tin: Countries like China, India and Russia say they will not act unless America takes more action.


Câu 5:

17/06/2026

Listen to a short talk about global warming and decide if the following sentences are True or False. Your browser does not support the audio element.

Question: America says it will act when other countries take more action

Xem đáp án

Đáp án: A

Câu hỏi: Mỹ cho biết họ sẽ hành động khi các nước khác hành động nhiều hơn.

=> đúng

Thông tin: America says it will not act until other countries take more action.


Câu 6:

17/06/2026

Listen to a short talk about global warming and decide if the following sentences are True or False. Your browser does not support the audio element.

Question: The future of our world is at risk and governments can work together to find our solutions

Xem đáp án

Đáp án: B

Câu hỏi: Tương lai của thế giới chúng ta đang bị đe dọa và các chính phủ có thể làm việc cùng nhau để tìm ra giải pháp của chúng ta.

=> sai

Thông tin: The future of our world is at risk and governments can only argue with each other.


Câu 7:

17/06/2026

Listen to a short talk about global warming and decide if the following sentences are True or False. Your browser does not support the audio element.

Question: Many presidents and prime ministers tell us that science is the answer.

Xem đáp án

Đáp án: B

Câu hỏi: Nhiều nguyên thủ quốc gia và thủ tướng nói với chúng tôi rằng khoa học là câu trả lời.

=> sai

Thông tin: Many presidents and prime ministers tell us that technology is the answer.


Câu 8:

17/06/2026

Listen to a short talk about global warming and decide if the following sentences are True or False. Your browser does not support the audio element.

Question: They say future scientists will find solutions to save the planet.

Xem đáp án

Đáp án: A

Câu hỏi. Họ nói rằng các nhà khoa học trong tương lai sẽ tìm ra giải pháp để cứu trái đất.

=> đúng

Thông tin: They say future scientists will find solutions to save the planet.


Câu 10:

17/06/2026

Listen to a short talk about global warming and decide if the following sentences are True or False. Your browser does not support the audio element.

Question: I believe them, but I’ll continue switching off lights and recycling.

Xem đáp án

Đáp án: B

Câu hỏi. Tôi tin họ, nhưng tôi sẽ tiếp tục tắt đèn và tái chế.

=> sai

Thông tin: I don’t believe them, so I’ll continue switching off lights and recycling.


Bắt đầu thi ngay

Bài thi liên quan


Có thể bạn quan tâm


Các bài thi hot trong chương