Top 5 Đề thi Tiếng Anh lớp 5 Cuối học kì 1 có đáp án
Đề thi Tiếng Anh 5 Cuối học kì 1 có đáp án (Đề 3)
-
2443 lượt thi
-
26 câu hỏi
-
45 phút
Danh sách câu hỏi
Câu 1:
17/06/2026Leave ONE unnecessary letter in these words to make them correct.
STAIDIUM ______________________________
Đáp án: stadium
Câu 2:
17/06/2026Leave ONE unnecessary letter in these words to make them correct.
HOISPITAL ______________________________
Đáp án: hospital
Câu 3:
17/06/2026Leave ONE unnecessary letter in these words to make them correct.
SUPERIMARKET ______________________________
Đáp án: supermarket
Câu 4:
17/06/2026Leave ONE unnecessary letter in these words to make them correct.
CINEIMA ______________________________
Đáp án: cinema
Câu 5:
17/06/2026Leave ONE unnecessary letter in these words to make them correct.
POEST OFFICE ______________________________
Đáp án: post office
Câu 6:
17/06/2026Leave ONE unnecessary letter in these words to make them correct.
PHAREMACY ______________________________
Đáp án: pharmacy
Câu 7:
17/06/2026Leave ONE unnecessary letter in these words to make them correct.
THEATREA ______________________________
Đáp án: theatre
Câu 8:
17/06/2026Leave ONE unnecessary letter in these words to make them correct.
BEETWEEN ______________________________
Đáp án: between
Câu 9:
17/06/2026Choose the correct answer to complete the sentences.
He looks different his father.
Đáp án: A
Câu 15:
17/06/2026do you usually do after school? – I read books and watch TV.
Đáp án: B
Câu 17:
17/06/2026Reorder the words to complete sentences.
doctor / see / you / the / should/ ./
_______________________________________
Đáp án: You should see the doctor.
Câu 18:
17/06/2026My / anything / didn’t / mother / buy/ ./
_______________________________________
Đáp án: My mother didn’t buy anything.
Câu 19:
17/06/2026the / is / warm / spring / in / weather/ ./
_______________________________________
Đáp án: The weather in spring is warm.
Câu 20:
17/06/2026going / we / to / are / Nha Trang / next weekend / visit/ ./
_______________________________________
Đáp án: We are going to visit Nha Trang next week.
Câu 21:
17/06/2026fly / he / the / wants / kite / to/ ./
_______________________________________
Đáp án: He wants to fly the kites.
Câu 22:
17/06/2026Read and answer the questions.
Hello! My name is John. I am from London. I’m having a wonderful holiday in Phuket, Thailand. The beach is nice. The hotels look beautiful and the seafood is very tasty. The weather is nice, so I go swimming most of the time. Yesterday, I met a pretty girl from Ha Noi. She was very friendly.
Question: Where is John from?
_______________________________________
Đáp án: He is from America.
Câu 23:
17/06/2026Read and answer the questions.
Hello! My name is John. I am from London. I’m having a wonderful holiday in Phuket, Thailand. The beach is nice. The hotels look beautiful and the seafood is very tasty. The weather is nice, so I go swimming most of the time. Yesterday, I met a pretty girl from Ha Noi. She was very friendly.
Question: Where is he now?
_______________________________________
Đáp án: He is in Phuket, Thai land.
Câu 24:
17/06/2026Read and answer the questions.
Hello! My name is John. I am from London. I’m having a wonderful holiday in Phuket, Thailand. The beach is nice. The hotels look beautiful and the seafood is very tasty. The weather is nice, so I go swimming most of the time. Yesterday, I met a pretty girl from Ha Noi. She was very friendly.
Question: What does he do during this holiday?
_______________________________________
Đáp án: He goes swimming.
Câu 25:
17/06/2026Read and answer the questions.
Hello! My name is John. I am from London. I’m having a wonderful holiday in Phuket, Thailand. The beach is nice. The hotels look beautiful and the seafood is very tasty. The weather is nice, so I go swimming most of the time. Yesterday, I met a pretty girl from Ha Noi. She was very friendly.
Question: Is the weather bad?
_______________________________________
Đáp án: No, it isn’t.
Câu 26:
17/06/2026Read and answer the questions.
Hello! My name is John. I am from London. I’m having a wonderful holiday in Phuket, Thailand. The beach is nice. The hotels look beautiful and the seafood is very tasty. The weather is nice, so I go swimming most of the time. Yesterday, I met a pretty girl from Ha Noi. She was very friendly.
Question: Did he meet a pretty girl from China?
_______________________________________
Đáp án: No, he didn’t.
Bài thi liên quan
-
Đề thi Tiếng Anh 5 Cuối học kì 1 có đáp án (Đề 1)
-
30 câu hỏi
-
45 phút
-
-
Đề thi Tiếng Anh 5 Cuối học kì 1 có đáp án (Đề 2)
-
19 câu hỏi
-
45 phút
-
-
Đề thi Tiếng Anh 5 Cuối học kì 1 có đáp án (Đề 4)
-
21 câu hỏi
-
45 phút
-
-
Đề thi Tiếng Anh 5 Cuối học kì 1 có đáp án (Đề 5)
-
38 câu hỏi
-
45 phút
-
Có thể bạn quan tâm
- Top 5 Đề thi Tiếng Anh lớp 5 Cuối học kì 1 có đáp án (2442 lượt thi)
Các bài thi hot trong chương
- Top 5 Đề thi Tiếng Anh lớp 5 Cuối học kì 2 có đáp án (2669 lượt thi)
- Top 5 Đề thi Tiếng Anh lớp 5 Giữa học kì 2 có đáp án (2459 lượt thi)
- Đề thi Tiếng Anh lớp 5 Học kì 2 cực hay, có đáp án (893 lượt thi)
